ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν - «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία
ΕΦΕΤ: Ανακαλεί σοκολατάκια Kinder από τα Lidl - Τι συστήνει στους καταναλωτές που τα αγόρασαν
Η Ρωσία σχεδιάζει ευρεία επίθεση με βομβαρδιστικά, υποβρύχια και drones στην Ουκρανία
Μουντιάλ 2026: Αυτοί είναι οι 12 όμιλοι που προέκυψαν από την κλήρωση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Λίγο μετά τις 10:30 το βράδυ της Δευτέρας, στη συμβολή των οδών Ερμού και Αθηνάς, ένας επαγγελματίας οδηγός δέχθηκε επίθεση από μεγάλη ομάδα νεαρών.
Σύμφωνα με τα όσα είπε ο ίδιος ο οδηγός, βρισκόταν στην οδό Ερμού, επί της πλατείας Μοναστηρακίου, όταν μπήκαν στο ταξί του τέσσερα άτομα, αλλοδαποί, ζητώντας του να τους μεταφέρει στον Πειραιά.
Τότε, είδε ξαφνικά μια ομάδα ατόμων να κατευθύνεται προς το ταξί κρατώντας στα χέρια καδρόνια, ξύλα και κράνη.
Οι ταραχοποιοί αφού, όπως φαίνεται, έσπασαν το παρμπρίζ του αυτοκινήτου έριξαν μέσα μία φωτοβολίδα και τράπηκαν σε φυγή όπως και οι επιβάτες του ταξί.
Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο οδηγός, μάλλον επρόκειτο, για φιλάθλους ομάδας ή οποίοι είχαν κάποια προηγούμενα με τους επιβάτες του ταξί.
Η Αστυνομία διενεργεί έρευνα προκειμένου να διερευνηθούν τα αίτια της επίθεσης.























































