ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οι άνεμοι έριξαν το κρουαζιερόπλοιο στο λιμάνι

Οι άνεμοι έριξαν το κρουαζιερόπλοιο στο λιμάνι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ηράκλειο, Κρήτη, Κρουαζιερόπλοιο,

Οι βόρειοι άνεμοι που έπνεαν στην περιοχή, εντάσεως 7-8 μποφόρ ήταν η αιτία να προσκρούσει ελαφρά νωρίς το πρωί της Κυριακής στην προβλήτα του λιμανιού του Ηρακλείου το Κρουαζιερόπλοιο «LOUIS OLYMPIA», σημαίας Μάλτας, κατά τη διαδικασία πρόσδεσης.

Σύμφωνα με το CretaLive το κρουαζιερόπλοιο υπέστη βαθούλωμα (περίπου 1,5μ ύψος, 5 μ. μήκους και 30 εκ. βάθους) πάνω από την ίσαλο γραμμή.

Στο «LOUIS OLYMPIA» το οποίο προερχόταν από το λιμάνι της Πάτμου, επέβαιναν πεντακόσιοι δεκατέσσερις (514) επιβάτες και τετρακόσιοι σαράντα έξι (446) άτομα πλήρωμα και ευτυχώς δεν υπήρξε τραυματισμός.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου, απαγορεύτηκε ο απόπλους του πλοίου, μέχρι επιθεωρηθεί από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί θα αναχωρήσει κανονικά για το επόμενο λιμάνι που είναι η Σαντορίνη.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Ανδρέας Παπανδρέου ο νεότερος -γιος του ΓΑΠ- σκέφτεται να κατέβει υποψήφιος βουλευτής στο Ηράκλειο Κρήτης

Πυρκαγιές: «Κόκκινος συναγερμός» σε Αττική και άλλες πέντε περιοχές της χώρας την Κυριακή

Στα Χανιά για διακοπές ο Κυριάκος Μητσοτάκης

WWF: Περισσότερα από 180.000 στρέμματα καμένων δασικών εκτάσεων σε λίγες μόλις μέρες

Πύρινα μέτωπα σε Ρέθυμνο, Πάρο, Κάλυμνο – Εκκενώσεις οικισμών

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr