ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Μαρία Στέφη, Φυλακές Κορυδαλλού, Χαρά Κουτσομιχάλη, Χαράλαμπος Αθανασίου, Χριστόδουλος Ξηρός,


















































Οι Άραβες στρατιώτες κάθε άλλο παρά δειλοί είναι - Ο στρατός τους είναι άχρηστος
Δημοσκόπηση Alco: Μονοψήφια η διαφορά ΝΔ και ΕΛΑΣ - «Όχι» σε τρίτη θητεία Μητσοτάκη λέει το 67%
Βουλιαγμένη: Συνελήφθη και 21χρονη ΑμεΑ για τον καβγά της ξαπλώστρας που κατέληξε στον θάνατο 82χρονου
Δημοσκόπηση GPO: «Φλερτάρει» με διψήφιο ποσοστό ο Σαμαράς - Ο Κώστας Καραμανλής εκφραστής της ΝΔ
Οι ΗΠΑ ετοιμάζουν κυρώσεις εναντίον ολόκληρου του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Πειθαρχική δίωξη κατά της πρώην διευθύντριας των φυλακών Κορυδαλλού, Μαρίας Στέφη, ασκήθηκε με εντολή του υπουργού Δικαιοσύνης, Χαράλαμπου Αθανασίου. Πειθαρχικές καμπάνες, όμως, έπεσαν και σε δύο αναπληρωτές της και δύο κοινωνικούς λειτουργούς, για την υπόθεση χορήγησης αδειών στον Χριστόδουλο Ξηρό.
Την περασμένη Πέμπτη, η κ. Μαρία Στέφη μεταφέρθηκε σε άλλο κατάστημα κράτησης, «μέχρι να ολοκληρωθεί η πειθαρχική προκαταρκτική έρευνα που έχει διαταχθεί σε βάρος της».
Καθήκοντα διευθύντριας των φυλακών του Κορυδαλλού ανέλαβε, με απόφαση Χαράλαμπου Αθανασίου, η Χαρά Κουτσομιχάλη, η οποία διηύθυνε μέχρι πρότινος το Κατάστημα Κράτησης Ελεώνα Θηβών.























































