ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αιγαίο Πέλαγος, Μυτιλήνη, Παραβιάσεις Εθνικού Εναέριου Χώρου, Πολεμική Αεροπορία, Τουρκία, Υπουργείο Εθνικής Άμυνας,


















































Η νότια Συρία αναμένεται να ανακηρυχθεί ανεξάρτητο έδαφος
Συρία: Ένταση στην Ελληνορθόδοξη πόλη Σουκαϊλαμπίγια (Σελευκόβηλος): Οι Έλληνες (Ρωμιοί) της Συρίας ζητούν προστασία και απονομή δικαιοσύνης
Ο Πρόεδρος Τραμπ ενθουσιάστηκε με τη δήλωση του Προέδρου Χριστοδουλίδη: «Ο ουρανός είναι το όριο» για τις διμερείς σχέσεις Κύπρου-ΗΠΑ
Ο Μητσοτάκης στα 52α γεννέθλια της ΝΔ... σε «ταραγμένα νερά» και με ηχηρές απουσίες
Σάκης Αρναούτογλου προς Ούρσουλα: «Η Μακεδονία δεν χωρά σε ασαφείς διατυπώσεις»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Νέα πρόκληση των Τούρκων στο Αιγαίο αφού έξι μαχητικά τουρκικά παραβίασαν τον ελληνικό εναέριο χώρο βόρεια της Μυτιλήνης.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του crashonline.gr τα τουρκικά F-16 ήταν οπλισμένα και έτοιμα για επίθεση.
Αμέσως σήμανε συναγερμός στο υπουργείο Εθνικής Αμύνης και δόθηκε εντολή σε ελληνικά F-16 να απογειωθούν από τη βάση της Σκύρου. Σε λίγα λεπτά τα ελληνικά μαχητικά βρέθηκαν δίπλα στα τουρκικά αεροσκάφη και τα αναχαίτισαν.
Τα τουρκικά αεροσκάφη μέσα σε λίγα λεπτά αποχώρησαν από τον ελληνικό εναέριο χώρο πάνω από την Χίο και επέστρεψαν στην Τουρκία.
Η νέα προκλητική ενέργεια των Τούρκων έρχεται δυο ημέρες μετά την κατάρριψη του ρωσικού αεροσκάφους από τουρκικά F-16 στα τουρκοσυριακά σύνορα και την επικίνδυνη κλιμάκωση στις σχέσεις των δύο χωρών.























































