ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αιγαίο Πέλαγος, Γιάννης Μουζάλας, Λαθρομετανάστες, Μετανάστες, Νησιά Αιγαίου, Πρόσφυγες,


















































Δημοσκόπηση MRB: Όχι σε τρίτη θητεία Μητσοτάκη - Στο 22,5% η ΝΔ - Στο 23,2% ο Τσίπρας - Σαρωτική εμπιστοσύνη
Το ανέγγιχτο «Όρος Αξίνα» στο Ιράν - Τι κρύβεται στο πιο βαθύ καταφύγιο; Πυρηνικά ή χρυσάφι;
Δημοσκόπηση Pulse (ΣΚΑΪ): Πτώση για ΝΔ στο 24% - Ανεβαίνει ο Τσίπρας
Άδεια για φόνο: Πώς η Χαμάς εκπαιδεύει χειριστές drone εντός χώρας του ΝΑΤΟ
Τραμπ: «Το Ιράν κυβερνάται από τρελούς» μετά τις εκρήξεις στο Ορμούζ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μέχρι το τέλος του έτους θα είναι έτοιμα τα 3 από 5 hot spots στα νησιά, αναφέρει ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Αγορά».
Ο κ. Μουζάλας προσθέτει ότι ταυτόχρονα στη βόρεια Ελλάδα και στην Αττική θα είναι έτοιμες 5.000 προσωρινές θέσεις για το relocation (πρόγραμμα μετεγκατάστασης προσφυγων στις χώρες της Ευρώπης), ενώ θα ενεργοποιηθεί και το πρόγραμμα επιδότησης ενοικίου για 20.000 πρόσφυγες.
Ο αναπληρωτής υπουργός χαρακτήρισε υλοιποιήσιμη την πρόταση για καταγραφή των προσφύγων στην Τουρκία, την Ιορδανία και τον Λίβανο πριν μετεγκατασταθούν στην Ευρώπη.
Σε ό,τι αφορά στη διαχείριση του προβλήματος, παραδέχεται πως «αρχικά ξαφνιαστήκαμε και υπήρξε μια αδυναμία αντίδρασης σε αυτές τις γιγάντιες ροές. Ωστόσο, οι αντιδράσεις μας στη διαχείριση της κρίσης βελτιώνονται συνέχεια».























































