ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στο κλειστό του Τάε Κβον Ντο οι μετανάστες από τα σύνορα με τα Σκόπια

Στο κλειστό του Τάε Κβον Ντο οι μετανάστες από τα σύνορα με τα Σκόπια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Αργά το απόγευμα της Τετάρτης άρχισαν να καταφθάνουν τα λεωφορεία με τους μετανάστες από την Ειδομένη στο κλειστό γήπεδο του Τάε Κβον Ντο στο Παλαιό Φάληρο.

Όπως αναφέρει ο πρόεδρος της Διεθνούς Αμνηστίας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ Γιώργος Κοσμόπουλος, ο κόσμος είναι αρκετός και το γήπεδο έχει αρχίσει να γεμίζει. Ο χώρος θερμαίνεται, υπάρχει φαγητό και κουβέρτες, ενώ δημιουργείται ξεχωριστός χώρος για τις οικογένειες.

Μέλη του Ερυθρού Σταυρού, της Υπηρεσίας Πρώτης Υποδοχής, πρόσκοποι και άλλοι υποδέχονται τους μετανάστες, η μεταφορά των οποίων θα συνεχιστεί κατά τη διάρκεια της νύχτας μέχρι να έρθουν και τα 46 λεωφορεία που ξεκίνησαν το πρωί της Τετάρτης από τα ελληνοσκοπιανά σύνορα, στα οποία επιβιβάστηκαν πάνω από 2.000 άνθρωποι.

Ο Γιώργος Κοσμόπουλος ενημέρωσε το ΑΠΕ-ΜΠΕ πως προς το παρόν δεν υπάρχουν καταγγελίες για κακομεταχείριση μεταναστών.

Μέρος των μεταφερθέντων μεταναστών θα οδηγηθεί και στις εγκαταστάσεις του Ελληνικού, ενώ πιθανόν την Πέμπτη να ανοίξουν και άλλοι χώροι φιλοξενίας.

Υπενθυμίζεται, πως οι μετανάστες βρίσκονταν σχεδόν τρεις εβδομάδες στην Ειδομένη, ευελπιστώντας να τους επιτραπεί η είσοδος στα Σκόπια για να περάσουν από εκεί στην κεντρική και βόρεια Ευρώπη, όπως επιθυμούν.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ασυνάρτητος μπουρδολόγος και τζάμπα μάγκας μακεδονοκάπηλος ο Μαρινάκης

Πέντε Τούρκοι συνελήφθησαν για διακίνηση και καλλιέργεια κάνναβης στα Εξάρχεια – Έβγαλαν πάνω από 200.000 ευρώ

Κοινή Δήλωση Άμυνας Ελλάδας-Κύπρου-Αιγύπτου: Έλληνες (Ελλαδίτες+Κύπριοι) και Αιγύπτιοι θα υπερασπιστούν από κοινού το φυσικό αέριο της Ανατ. Μεσογείου – Εν όπλοις συμμαχία: Συλλογική ικανότητα για ταχεία και ενιαία αντίδραση

Ο Νίκος Δένδιας συζήτησε με τον Πρόεδρο Αλ Σίσι την επιτακτική ανάγκη για περαιτέρω προώθηση της συνεργασίας Ελλάδας, Κύπρου, Αιγύπτου

Γερμανία: Ουκρανία και μεταναστευτική πολιτική στο στόχαστρο μετά τη νίκη της γερμανικής Ακροδεξιάς στις κάλπες

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr