ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Καμμένος ψάχνει για «ρόλο» στο πλευρό της Καρυστιανού, δηλαδή της Γρατσία
Πέθανε η Γωγώ Μαστροκώστα μετά από πολυετή μάχη με τον καρκίνο
Τουρκική κλιμάκωση στο Αιγαίο: Οπλισμένα F-16 και εικονική αερομαχία με ελληνικά μαχητικά
Η Ρωσία έτοιμη για χτύπημα στο Κίεβο - Ο Λαβρόφ ενημέρωσε τον Ρούμπιο για να φύγουν οι Αμερικανοί
Η Ρωσία προειδοποιεί για συστηματικές επιθέσεις στο Κίεβο - Καλεί ξένους πολίτες να το εγκαταλείψουν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στα τέλη του 2018 προβλέπεται να τεθεί σε λειτουργία ο ελληνοβουλγαρικός αγωγός μεταφοράς φυσικού αερίου (IGB), επεσήμανε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Πάνος Σκουρλέτης.
Παράλληλα εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι σύντομα θα λυθεί το θέμα της βιωσιμότητας του έργου ώστε η κατασκευή του να ξεκινήσει σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα στο δεύτερο εξάμηνο του 2016.
Μιλώντας στην τελετή υπογραφής της Τελικής Επενδυτικής Συμφωνίας από τις εμπλεκόμενες εταιρίες στον αγωγό , που πραγματοποιήθηκε στην Σόφια, ο κ. Σκουρλέτης χαρακτήρισε τον IGB ως έργο στρατηγικής γεωπολιτικής σημασίας με πολλαπλά οφέλη, καθώς συμβάλει στην επίτευξη των στόχων της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την αύξηση της ενεργειακής ασφάλειας και την ολοκλήρωση της αγοράς ενέργειας.























































