ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το Ιράν απείλησε Γαλλία και Βρετανία αν στείλουν πολεμικά πλοία στα Στενά του Ορμούζ - Τι απάντησαν Βρετανοί και Γάλλοι
Τραμπ: «Εντελώς απαράδεκτη» η πρόταση του Ιράν - Τι ζητά το Ιράν
Το TRIBUNE παρουσιάζει τη νέα φρουρά του Αλέξη Τσίπρα - Για τον λαό και την πατρίδα
Θανατηφόρος Χανταϊός στο Ισραήλ από την Ανατολική Ευρώπη
«Ο στρατός θα καταρρεύσει»: Δραματική προειδοποίηση του αρχηγού του Γενικού Επιτελείου του Ισραήλ για την κρίση της επιστράτευσης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Επιδείνωση της θερμοκρασίας στις περισσότερες περιοχές της χώρας με πτώση της θερμοκρασίας, βροχές και χιονοπτώσεις αναμένουν οι μετεωρολόγοι για σήμερα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι και θα φτάσουν τα 7 με 8 μποφόρ στο Αιγαίο, ενώ χιόνια θα πέσουν και στην Αττική.
Συγκεκριμένα η ΕΜΥ προβλέπει νεφώσεις με τοπικές βροχές και παροδικές χιονοπτώσεις στην Πάρνηθα (ενδεικτικό υψόμετρο πάνω από τα 800 μέτρα).
Μάλιστα οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 6 και στα ανατολικά 7 με 8 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 10 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 2 έως 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Νεφώσεις με βροχή η χιονόνερο και τοπικές χιονοπτώσεις στα γύρω ορεινά και ημιορεινά (ενδεικτικό υψόμετρο πάνω από τα 400 μέτρα) αναμένονται και στη Θεσσαλονίκη.























































