Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Έστρωσε ο καιρός, ανοιχτά τα λιμάνια

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Καιρός,

Βελτιώνεται ο καιρός και χωρίς προβλήματα διεξάγονται σήμερα το πρωί όλα τα δρομολόγια των πλοίων, μετά μικρή εξασθένηση των ανέμων.

Χθες το επιβατηγό οχηματαγωγό «Ζάκυνθος Ι» προσέκρουσε στο λιμάνι της Κυλλήνης κατά τη διαδικασία κατάπλου εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών. Το πλοίο είχε αναχωρήσει από τη Ζάκυνθο με προορισμό την Κυλλήνη, μεταφέροντας 23 επιβάτες, 8 ΙΧ αυτοκίνητα και 3 φορτηγά.

Σήμερα προβλέπονται βροχές και καταιγίδες στα δυτικά ηπειρωτικά και στο ανατολικό Αιγαίο, οι οποίες σταδιακά θα εξασθενίσουν. Τα φαινόμενα από το βράδυ στο βόρειο Ιόνιο, στην Ήπειρο και τη δυτική Στερεά θα ενταθούν εκ νέου. Τοπικές χιονοπτώσεις αναμένεται να σημειωθούν στα ορεινά και ημιορεινά τμήματα της κεντρικής και βόρειας Ελλάδας, κυρίως τις βραδινές ώρες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 15  βαθμούς στα κεντρικά και ανατολικά ηπειρωτικά, 0 έως 11  στη βόρεια Ελλάδα, 5  έως 15  στη δυτική Ελλάδα, 1 έως 15 στο βόρειο Αιγαίο και από 10 έως 17  βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Στα ορεινά οι θερμοκρασίες θα κυμανθούν  3 με 4 βαθμούς χαμηλότερα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τι καιρό θα κάνει τις επόμενες μέρες μέχρι και το Πάσχα

Αφρικανική Σκόνη: Γιατί «κοκκίνισε» ο ουρανός – Τι λέει το Αστεροσκοπείο

Παγώνη για σκόνη: Χρειάζεται προσοχή – Όσοι ανήκουν σε ομάδες υψηλού κινδύνου ίσως χρειαστεί να αλλάξουν τα φάρμακά τους

Ανατροπή: Τι ώρα φεύγει η αφρικανική σκόνη – Δυστυχώς… έρχεται ξανά

Από Τετάρτη 24/4 καθαρίζει η ατμόσφαιρα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr