Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Mε βροχές και χιόνια τα Θεοφάνεια – Έρχονται ακραία καιρικά φαινόμενα

Mε βροχές και χιόνια τα Θεοφάνεια – Έρχονται ακραία καιρικά φαινόμενα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Και δεύτερο κύμα κακοκαιρίας αναμένεται να σαρώσει τη χώρα από το βράδυ των Θεοφανείων με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές καταιγίδες και τα χιόνια κυρίως στα ορεινά.

Η καλοκαιρία των δύο τελευταίων ημερών θα λάβει τέλος… από την Τετάρτη ανήμερα των Θεοφανείων, όταν το σκηνικό του καιρού αναμένεται να αλλάξει άρδην.

Τα ακραία καιρικά φαινόμενα αναμένεται να «χτυπήσουν» από το βράδυ της Τετάρτης (06-01-2016 Θεοφάνεια) μέχρι και το βράδυ της Πέμπτης (07-01-2016) με βροχές και καταιγίδες, ενισχυμένους ανέμους και χιονοπτώσεις στα ορεινά.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με την ΕΜΥ, βροχές και καταιγίδες οι οποίες κατά τόπους θα είναι ισχυρές θα σημειωθούν αρχικά στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο και κατά τη διάρκεια της νύχτας και τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης θα επεκταθούν σε όλη τη χώρα. Από το μεσημέρι σταδιακά θα εξασθενήσουν και θα περιοριστούν στη Θράκη, τα νησιά του Βόρειου και Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Οι άνεμοι θα πνέουν 7 με 8 μποφόρ και πιθανόν πρόσκαιρα στα πελάγη τα 9 μποφόρ. Χιονοπτώσεις προβλέπονται στα ορεινά της Ηπείρου, της Δυτικής Στερεάς και της Βορειοδυτικής Πελοποννήσου (πάνω από τα 900 μέτρα).

Οι πολίτες μπορούν να ενημερώνονται καθημερινά για την εξέλιξη των έκτακτων καιρικών φαινομένων στα τακτικά δελτία καιρού της ΕΜΥ και στην ιστοσελίδα της ΕΜΥ στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.emy.gr.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τι καιρό θα κάνει τις επόμενες μέρες μέχρι και το Πάσχα

Αφρικανική Σκόνη: Γιατί «κοκκίνισε» ο ουρανός – Τι λέει το Αστεροσκοπείο

Παγώνη για σκόνη: Χρειάζεται προσοχή – Όσοι ανήκουν σε ομάδες υψηλού κινδύνου ίσως χρειαστεί να αλλάξουν τα φάρμακά τους

Ανατροπή: Τι ώρα φεύγει η αφρικανική σκόνη – Δυστυχώς… έρχεται ξανά

Από Τετάρτη 24/4 καθαρίζει η ατμόσφαιρα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr