ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δημοψήφισμα στην Κω για τη δημιουργία hot spot για πρόσφυγες

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Με την απόλυτη πλειοψηφία των δύο τρίτων υπερψηφίστηκε στο δημοτικό συμβούλιο της Κω η πρόταση του δημάρχου Γιώργου Κυρίτση για την διεξαγωγή δημοψηφίσματος, ώστε να εκφραστεί δημοκρατικά η κοινωνία σχετικά με την δημιουργία hotspots στο νησί.

Όπως αναφέρει το vimatisko.gr, ο πρόεδρος του Δ.Σ. Νίκος Μυλωνάς διαφώνησε, υποστηρίζοντας ότι το δημοψήφισμα θα διχάσει ακόμα περισσότερο την κοινωνία, χαρακτηρίζοντάς το «λάδι στην φωτιά».

Υπενθυμίζεται πως οι αντιδράσεις στο νησί είναι έντονες καθώς τη Δευτέρα κάτοικοι του νησιού, που βρίσκονταν συγκεντρωμένοι κοντά στο χώρο του πρώην στρατοπέδου, όπου σχεδιάζεται η δημιουργία του κέντρου υποδοχής και καταγραφής προσφύγων, συγκρούστηκαν με διμοιρία των ΜΑΤ που μετέβη στη σημείο για να φυλάξει τον χώρο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Λίβανος: Αυστηρή προειδοποίηση του στρατού μετά τις διαδηλώσεις της Χεζμπολάχ στη Βηρυτό – Φόβοι για γενικευμένη εσωτερική κρίση

Στο ΥΠΕΞ συνάντηση Γεραπετρίτη-Χάφταρ – Τι συζήτησαν για τις σχέσεις Ελλάδας και Κυρηναϊκής (Ανατ. Λιβύη)

Σκληροπυρηνικές φράξιες στο Ιράν διαδήλωσαν κατά Αραγτσί και Καλιμπάφ για τη συμφωνία με τις ΗΠΑ

Σουδανός παράνομος μετανάστης με ποινικό μητρώο αποπειράθηκε βιασμό και αφέθηκε ελεύθερος

Ελβετικό δίκτυο SRF: Ανησυχία για τους ανήλικους πρόσφυγες στην Ελλάδα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr