Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στάση εργασίας στα νοσοκομεία την Πέμπτη

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Τρίωρη στάση εργασίας (12.00-15.00) με συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη συμβολή Κηφισίας και Πεντέλης θα πραγματοποιήσουν την Πέμπτη οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία, ΚΑΤ, Σισμανόγλειο, Αμαλία Φλέμιγκ και Παίδων Πεντέλης, με αιτήματα που αφορούν την υγεία, το ασφαλιστικό και το μισθολόγιο.

Οι εργαζόμενοι διαμαρτύρονται για το ασφαλιστικό νομοσχέδιο και απαιτούν, μεταξύ άλλων, να μη φθάσει στη Βουλή, καθώς επίσης και να καταργηθούν όλοι οι «αντιασφαλιστικοί νόμοι του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, αποκλειστικά δημόσια καθολική υποχρεωτική κοινωνική ασφάλιση».

Ζητούν επίσης μόνιμες προσλήψεις στην υγεία, αποκλειστικά δημόσιο και δωρεάν σύστημα υγείας και πρόνοιας, καθώς και πλήρη κρατική χρηματοδότηση των νοσοκομείων.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΕΦΚΑ: Έρχονται τα «ραβασάκια» με τις αυξημένες ασφαλιστικές εισφορές

Αυτή είναι η κατάσταση των τριών τραυματιών φιλάθλων του ΠΑΟΚ

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Νεκρό βρέφος τριών μηνών

Πολύνεκρη τραγωδία στα Τρίκαλα: Νεκρές εργάτριες από την έκρηξη στη «Βιολάντα»

Σαρώνει η γρίπη: 8 θάνατοι και 15 στη ΜΕΘ – 871 νέες εισαγωγές στα νοσοκομεία σε μία εβδομάδα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr