Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σκέφτεται να πουλήσει την βίλα Παπανδρέου στο Καστρί η Άντα;

Σκέφτεται να πουλήσει την βίλα Παπανδρέου στο Καστρί η Άντα;
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άντα Παπανδρέου, Γιώργος Παπανδρέου,

Σκέφτεται να πουλήσει την βίλα Παπανδρέου στο Καστρί η Άντα Παπανδρέου, σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, σύμφωνα με δημοσίευμα του protothema.gr.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η κ. Άντα Παπανδρέου, το πρωί της περασμένης Πέμπτης,πήγε στο υποθηκοφυλακείο της περιοχής προκειμένου να ζητήσει αντίγραφα από τους τίτλους ιδιοκτησίας του σπιτιού στο Καστρί, στο οποίο είναι συνιδιοκτήτρια με ποσοστό 50%, δηλαδή το ακίνητο στο οποίο πέρασε τη μισή της ζωή με τον σύζυγό της και το οποίο της ανήκει κατά το ήμισυ, όπως αναφέρεται στην τελευταία δήλωση «πόθεν έσχες» του πρώην πρωθυπουργού.

Πληροφορίες του protothema.gr αναφέρουν ότι οι εξελίξεις στην προσωπική τους ζωή, με τον κ. Παπανδρέου να εγκαταλείπει το Καστρί μετά τον χωρισμό τους και να εγκαθίσταται μόνιμα σε παραθαλάσσια μεζονέτα στην περιοχή των Δικαστικών Μαραθώνα, οδήγησε το ζευγάρι σε δραστικές και δύσκολες αποφάσεις. Σύμφωνα, λοιπόν, με πηγές από το περιβάλλον του ζευγαριού, η απόφαση για την πώληση της άλλοτε συζυγικής τους στέγης πάρθηκε κοινή συναινέσει.

Ο πρώην πρωθυπουργός δεν δείχνει διατεθειμένος να το ξανασκεφτεί και να επιστρέψει, ενώ και η σύζυγός του ακολουθεί πλέον την ίδια λογική, σχεδιάζοντας παράλληλα την επόμενη μέρα στη ζωή της μακριά από εκείνον και όλα όσα τους ένωναν μέχρι σήμερα, ένα από τα οποία είναι και το σπίτι στο Καστρί με τις χιλιάδες αναμνήσεις.

Μάλιστα, τις τελευταίες ημέρες είναι εκείνη που τρέχει το θέμα της πιθανολογούμενης πώλησης του ακινήτου των 365 τ.μ. που έχει ανεγερθεί σε οικόπεδο 640 τ.μ. πριν από 25 χρόνια, αναλαμβάνοντας όλα τα διαδικαστικά θέματα.

kastri

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Παπανδρέου προς Ν.Δ.: Υπονομεύετε τα αυτονόητα μιας δημοκρατικής πολιτείας

Γιώργος Παπανδρέου: Όταν συσπειρώνονται οι δημοκρατικοί νικάνε

Που θα ψηφίσουν η ΠτΔ και οι πολιτικοί αρχηγοί

Ό,τι πείτε κύριε Πρωθυπουργέ

Γιώργος Παπανδρέου: Κριτής μαγειρικής σε ισραηλινή ταξιδιωτική εκπομπή

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr