ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ιρανικό σχίσμα: Ο Νέος Ανώτατος Ηγέτης Μοτζταμπά Χαμενεΐ χάνει τον απόλυτο έλεγχο εν μέσω ανταρσίας της ηγεσίας
Νότια Κορέα: Οι σκύλοι εξαφανίζονται πριν από την απαγόρευση του κρέατός τους για τροφή
Ο Αλέξης Τσίπρας απαντά πώς θα διασώσει την παιδεία μας και τα παιδιά μας από τον εφιάλτη της επταετίας Μητσοτάκη
Μετωπική Σαμαρά με Μαξίμου: Ζητά παρέμβαση Αρείου Πάγου για τις υποκλοπές
Τραγωδία στη Σπάρτη: ΙΧ συγκρούστηκε με πυροσβεστικό όχημα - Δύο νεκροί
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στο λιμάνι του Πειραιά κατέπλευσαν σήμερα το πρωί τέσσερα επιβατηγά οχηματαγωγά πλοία με 1.600 μετανάστες και πρόσφυγες.
Συγκεκριμένα από τη Χίο το «Ελευθέριος Βενιζέλος» μετέφερε 729 άτομα και 590 το «Αριάδνη», ενώ το «Νήσος Μύκονος» 209 άτομα από τη Μυτιλήνη και 74 από τη Χίο. Επίσης το Blue star 2 μετέφερε 4 μετανάστες και πρόσφυγες από την Κω.
Στο μεταξύ στη Ρόδο μεταφέρθηκαν το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου με το διασωστικό σκάφος «Topaz Responder» που ανήκει σε μη κυβερνητική οργάνωση 300 μετανάστες και πρόσφυγες που είχε φθάσει στο Καστελόριζο από τα τουρκικά παράλια. Άλλοι 495 επιβιβάστηκαν στο επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Διαγόρας» με προορισμό τον Πειραιά.
Σύμφωνα με πληροφορίες 100 μετανάστες και πρόσφυγες εξακολουθούν να παραμένουν στον αστυνομικό σταθμό του νησιού και πρόκειται να αναχωρήσουν τις επόμενες ημέρες και αυτοί με προορισμό τον Πειραιά. Υπενθυμίζεται πως μέχρι την εξέλιξη αυτή, οι μετανάστες και πρόσφυγες στο Καστελόριζο ήταν διπλάσιοι από τους κατοίκους.























































