Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αυτό ήταν το σχέδιο της απόδρασης του τρομοκράτη Μαζιώτη

Αυτό ήταν το σχέδιο της απόδρασης του τρομοκράτη Μαζιώτη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Το σχέδιο για την απόδραση του γνωστού τρομοκράτη Νίκου Μαζιώτη από τις φυλακές του Κορυδαλλού αποκάλυψε η Αντιτρομοκρατική και η Ασφάλεια, μία απόδραση που είχε σχεδιαστεί με ελικόπτερο όπως και εκείνη του κακοποιού Παλαιοκώστα.

Η Αντιτρομοκρατική εξετάζει το ενδεχόμενο ακόμα και εμπλοκής του Παλαιοκώστα στην απόπειρα απόδρασης του Μαζιώτη, καθώς στο παρελθόν έχει διαπιστωθεί πως οι δύο άντρες είχαν επαφές και πολλοί δεν απέκλειαν ο Παλαιοκώστας να προστατεύει την Πόλα Ρούπα.

tautothta roypa

Για να νοικιάσει το ελικόπτερο η Πόλα Ρούπα χρησιμοποίησε πλαστή ταυτότητα με τα στοιχεία ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ του ΦΩΤΙΟΥ και της ΓΕΩΡΓΙΑΣ, με ημερομηνία γέννησης 20-04-1971 στην ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗΣ και αριθμό ΑΒ288196, εκδοθέν από το Τμήμα Ασφαλείας Χολαργού.

Από τις μέχρι τώρα εργαστηριακές εξετάσεις προέκυψε ότι ο κάλυκας πυροβόλου όπλου, ο οποίος ανευρέθη εντός του ελικοπτέρου, βλήθηκε από το ίδιο όπλο, το οποίο χρησιμοποιήθηκε από τον τότε καταζητούμενο, μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης Επαναστατικός Αγώνας, Νίκο Μαζιώτη, στη ληστεία της Τράπεζας Πειραιώς στην Κλειτορία Αχαΐας την 10-03-2014, κατά τη διάρκεια της οποίας είχε τραυματιστεί σοβαρά ένας αστυνομικός.

Η Πόλα Ρούπα περιγράφεται ως ηλικίας σαράντα έως πενήντα ετών, αδύνατη, ύψους 1,60 με 1,65 μ., με κοντά ξανθά μαλλιά, φορούσε περούκα με μακριά καστανά μαλλιά μέχρι το ύψος των ώμων, ενώ φορούσε μαύρο κολάν, λευκό παλτό με λευκή ζώνη και μαύρα παπούτσια, έφερε μαύρη γυναικεία γυαλιστερή τσάντα και μια τροχήλατη βαλίτσα μικρού μεγέθους.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι ο πιλότος του ελικοπτέρου είναι πρώην αστυνομικός που ήταν πιλότος και στα ελικόπτερα της ΕΛ.ΑΣ και έδωσε μάχη προκειμένου να τη συλλάβει, κάτι που όμως δεν κατάφερε.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Φυλακές Κορυδαλλού: Πέθανε ο 36χρονος που είχε συλληφθεί για τον βιασμό της θετής του κόρης στην Αίγινα

Πώς αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει στη φυλακή ο δολοφόνος της Κυριακής

Ρωσία: «Ουκρανοί εθνικιστές» οι δράστες του μακελειού με τους 140 νεκρούς στη Μόσχα

«Σύμπραξη Εκδίκησης»: Στην φυλακή οι έξι που συνελήφθησαν για την τρομοκρατική οργάνωση

Αντιτρομοκρατική: 10 συλλήψεις για τρομοκρατικές επιθέσεις – Ανάμεσά τους και πυροτεχνουργοί

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr