Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ασταμάτητες οι καραβιές με πρόσφυγες στον Πειραιά

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στο λιμάνι του Πειραιά κατέπλευσε στις 6:45 το πρωί το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Αριάδνη» με 571 πρόσφυγες και μετανάστες, ενώ εντός της ημέρας αναμένεται και το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Διαγόρας» από τα Δωδεκάνησα με 157 άτομα.

Χθες βράδυ κατέπλευσε στο λιμάνι του Πειραιά το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Νήσος Μύκονος» με 229 από Χίο, Μυτιλήνη και Σάμο.

Συνολικά, φιλοξενούνται προσωρινά στους επιβατικούς σταθμούς του ΟΛΠ και στην πέτρινη αποθήκη, περισσότεροι από 2.000 πρόσφυγες και μετανάστες.

Στο λιμάνι του Πειραιά έχει ήδη τοποθετηθεί ένας προκάτ οικίσκος από την Περιφερειακή Ενότητα Πειραιά, που από σήμερα θα λειτουργήσει ως κέντρο συντονισμού για τη διαχείριση των αναγκών των προσφύγων.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα

Ανατ. Μεσόγειος: Η αμερικανική μετατόπιση, η αδυναμία της ΕΕ και η άνοδος των περιφερειακών ανταγωνισμών

Ο Βέλγος πρωθυπουργός αρνείται να «πειράξει» τα παγωμένα ρωσικά κεφάλαια υπό τον φόβο της ρωσικής «οργής»

Euroleague: Αναβλήθηκε το παιχνίδι Ολυμπιακός-Φενέρμπαχτσε στο ΣΕΦ λόγω της κακοκαιρίας – Πότε θα γίνει ο αγώνας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr