ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ευρωπαϊκή Ένωση, Λαθρομετανάστες, Μετανάστες, Πλατεία Βικτωρίας, Πρόσφυγες, Συνθήκη Σένγκεν,


















































Ο Φαραντούρης «βυθίζει» τον τουρκικό πειρατικό αλιευτικό στόλο - Η Κάλλας και η Κομισιόν μαζί του
Η Σαουδική Αραβία προετοιμάζεται για χερσαία και θαλάσσια επίθεση κατά των Χούτι στην Υεμένη
Η ΕΛ.Α.Σ. για την τουρκική υπέρπτηση στο Φαρμακονήσι: «Η κυβέρνηση Μητσοτάκη αρκείται μόνο στην εργαλειοποίηση κρίσιμων εθνικών θεμάτων για να
Θέουτα: 34 παράνομοι μετανάστες νεκροί - Τι προκάλεσε την παράνομη «μεταναστευτική πλημμύρα»
Ήλιδα: Αρχαία κειμήλια των Ολυμπιακών Αγώνων επιχειρείται να εντοπισθούν μετά από 2.500 χρόνια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Όπως κατήγγειλε ο πρόεδρος της Γενικής Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Επιχειρήσεων Τουρισμού Κώστας Παλασκώνης μιλώντας στο MEGA, κάποιοι αλήτες έφτασαν στο σημείο να ζητήσουν 2.000 από πρόσφυγες της πλατείας Βικτωρίας για να τους πάνε στη Γερμανία.
Οι συγκεκριμένοι άνθρωποι αφού πήραν τα χρήματα, πήραν τους απελπισμένους ανθρώπους από την Αθήνα και τους άφησαν μέσα στη νύχτα στη Θεσσαλία.
Η καταγγελία του κ. Παλασκώνη έρχεται λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για τη σύλληψη ενός 25χρονου ο οποίος εντοπίστηκε να υπόσχεται σε Σύρους πρόσφυγες ότι θα τους μεταφέρει στην Ειδομένη λέγοντας τους ότι τα σύνορα είναι ανοιχτά.
Ο 25χρονος δεν είχε λίστα επιβατών και τιμολογίου που να αναγράφει την ημερομηνία και τον προορισμό του δρομολογίου και δεν είχε εκδώσει εισιτήρια και αποδείξεις είσπραξης για τους επιβάτες.























































