ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Άγριο ξύλο στην Ειδομένη για απόπειρα βιασμού ανήλικης

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Πρόσφυγες στην Ειδομένη ξυλοκόπησαν άγρια έναν άνδρα που θεώρησαν ύποπτο για το βιασμό μιας 7χρονης μέσα στις τουαλέτες του καταυλισμού, όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η Daily Mail.

1

Όταν εντοπίστηκε ο άνδρας τα αίματα άναψαν και μια ομάδα ανδρών τον λίντσαρε, με αποτέλεσμα πολλά άτομα να καταλήξουν στις σκηνές των γιατρών. Το εξαγριωμένο πλήθος παρέδωσε τον ύποπτο  στα χέρια της Αστυνομίας, ενώ τα πνεύματα ηρέμησαν όταν παρενέβησαν μέλη εθελοντικών οργανώσεων και αστυνομικών.

Επεισόδια σημειώθηκαν την Πέμπτη και στο λιμάνι του Πειραιά όταν οι πρόσφυγες πιάστηκαν στα χέρια για ένα πιάτο φαγητό που μοίραζε η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Στο ΥΠΕΞ συνάντηση Γεραπετρίτη-Χάφταρ – Τι συζήτησαν για τις σχέσεις Ελλάδας και Κυρηναϊκής (Ανατ. Λιβύη)

Σουδανός παράνομος μετανάστης με ποινικό μητρώο αποπειράθηκε βιασμό και αφέθηκε ελεύθερος

Ελβετικό δίκτυο SRF: Ανησυχία για τους ανήλικους πρόσφυγες στην Ελλάδα

ΟΗΕ: 1,3 εκατομμύρια Σύροι επέστρεψαν στις εστίες τους το 2025

Στην Κρήτη λαθρομετανάστες «χούφτωναν» 10χρονα κορίτσια σε κεντρικό δρόμο – Οι μικρές έκλαιγαν και κανείς δεν αντιδρούσε

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr