ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βιασμός, Ειδομένη, Κακοποίηση Ανηλίκου, Λαθρομετανάστες, Μετανάστες, Παιδεραστής, Παιδεραστία, Πρόσφυγες,


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Πόντιοι: Το Σωματείο Δράσης «Νίκος Καπετανίδης» τίμησε την Πόντια δημοσιογράφο Ουζάι Μπουλούτ
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Εξαγριωμένοι πρόσφυγες στην Ειδομένη έπιασαν έναν άνδρα πρόσφυγα που τον κατηγόρησαν ότι βίασε ένα 7χρονο παιδί και τον έσυραν εκτός του “καταυλισμού” για να τον παραδώσουν στην Ελληνική Αστυνομία.
Όπως γράφει η βρετανική EXPRESS, σε μια σειρά φωτογραφιών βλέπουμε τους πρόσφυγες να τον έχουν πιάσει και να τον σέρνουν για να τον δώσουν στους Έλληνες αστυνομικούς.
Ο άνδρας είναι αυτός που βλέπετε στις φωτογραφίες με το γκρι πουλόβερ και το παντελόνι παραλλαγής που η βρετανική εφημερίδα έχει καλύψει το πρόσωπό του με “πίξελ”.
Την ώρα που τον οδηγούσαν προς τους Έλληνες αστυνομικούς, οι άλλοι πρόσφυγες τον χτύπαγαν, μάλιστα αυτόπτης μάρτυρας φωτορεπόρτερ αναφέρει ότι δεχόταν χτυπήματα στο κεφάλι με μια ζώνη.
Συνολικά 14.000 πρόσφυγες και μετανάστες βρίσκονται στα σύνορα Ελλάδας – Σκοπίων ελπίζοντας να μπορέσουν κάποια στιγμή να περάσουν για να κατευθυνθούν προς τη Γερμανία και τις Σκανδιναβικές χώρες.























































