Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Καιρός: Θα μας πνίξει ως την Παρασκευή η αφρικανική σκόνη

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Καιρός,

Το άστατο σκηνικό που έχει διαμορφώσει ο καιρός και σαρώνει όλη τη χώρα φαίνεται πως θα συνεχιστεί μέχρι και την Παρασκευή και θα χρειαστεί προσοχή.

Πιο συγκεκριμένα, την Πέμπτη τα φαινόμενα στη Δυτική Ελλάδα θα είναι κατά τόπους ισχυρά, ενώ οι θυελλώδεις άνεμοι βαθμιαία θα εξασθενήσουν.

Παρόμοιο αναμένεται να είναι το σκηνικό του καιρού και την Παρασκευή με καταιγίδες, βροχές και πτώση της θερμοκρασίας , με τα έντονα καιρικά φαινόμενα να περιορίζονται σταδιακά στην ηπειρωτική χώρα και στα νησιά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 18 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 14 έως 20 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 10 έως 16 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 15 έως 18 βαθμούς στις Κυκλάδες, 16 έως 21 βαθμούς στην Κρήτη (τοπικά στη Βόρεια Κρήτη έως 2-3 βαθμούς υψηλότερη), 15 έως 20 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από νότιες-νοτιοδυτικές διευθύνσεις σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις 7-8 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση, ενώ στο Βορειοδυτικό Αιγαίο από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις 7-8 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση.

Την Παρασκευή, περιμένουμε νεφώσεις με κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες αρχικά στα δυτικά και σταδιακά στις υπόλοιπες ηπειρωτικές περιοχές και στην ανατολική νησιωτική χώρα. Χιόνια θα πέσουν στα ηπειρωτικά ορεινά. Βαθμιαία και από τα δυτικά τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι δεν θα ξεπεράσουν τα 6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Καιρός: Έρχονται βροχές, καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας

Ανεβαίνει η θερμοκρασία Δευτέρα 6/5 και Τρίτη 7/5

Τι καιρό θα κάνει τις επόμενες μέρες μέχρι και το Πάσχα

Αφρικανική Σκόνη: Γιατί «κοκκίνισε» ο ουρανός – Τι λέει το Αστεροσκοπείο

Παγώνη για σκόνη: Χρειάζεται προσοχή – Όσοι ανήκουν σε ομάδες υψηλού κινδύνου ίσως χρειαστεί να αλλάξουν τα φάρμακά τους

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr