ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αστυνομικός παρέσυρε με την μηχανή του 4χρονο προσφυγόπουλο

Αστυνομικός παρέσυρε με την μηχανή του 4χρονο προσφυγόπουλο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Πειραιάς, Πρόσφυγες, Τροχαίο,

​Παραλίγο να έχουμε τραγωδία στο λιμάνι του Πειραιά, όταν ένα 4χρονο προσφυγόπουλο διέφυγε της προσοχής των γονιών του και παρασύρθηκε από την υπηρεσιακή μηχανή ενός αστυνομικού.

Ο μικρός παρασύρθηκε από τη μηχανή, η οποία ευτυχώς κινούταν με πολύ μικρή ταχύτητα, μπροστά από τον επιβατικό σταθμό στην πύλη Ε2 εντός του λιμένα Πειραιά.

Ο 4χρονος πρόσφυγας μεταφέρθηκε αμέσως με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, όπου και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, παίρνοντας εξιτήριο λίγες ώρες αργότερα.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Υπουργείου Ναυτιλίας αναφέρει για το περιστατικό:

«Ενημερώθηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα, το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Τζελέπη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά ότι, 4χρονο αγόρι πρόσφυγας, ο οποίος είχε διαφύγει της προσοχής των οικείων του, ήρθε σε επαφή με διερχόμενη υπηρεσιακή μηχανή η οποία κινούνταν με πολύ μικρή ταχύτατα μπροστά από τον επιβατικό σταθμό στην πύλη Ε2 εντός του λιμένα Πειραιά.

Άμεσα, ο 4χρονος εξετάσθηκε από ιατρούς του κινητού πολυϊατρείου «Ιπποκράτης» του οργανισμού «Το Χαμόγελου του Παιδιού» και για προληπτικούς λόγους μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία», απ’ όπου εξήλθε καλά στην υγεία του.Προανάκριση για το περιστατικό διενεργείται από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Τζελέπη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τραγωδία στην Αίγινα: Κατέληξε 20 μηνών βρέφος που πνίγηκε ενώ έτρωγε τσουρέκι

Παλαιό Φάληρο: Σχολικό με μαθητές ανατράπηκε μετά από σφοδρή σύγκρουση με ΙΧ

Ο Πειραιάς και η Ελευσίνα στο επίκεντρο του σινοαμερικανικού ανταγωνισμού, σύμφωνα με τον Economist

Πρωτομαγιά: Πώς θα λειτουργήσουν τα μέσα μαζικής μεταφοράς σε Αθήνα, Πειραιά και Θεσσαλονίκη

Τραγωδία στην Ηλεία: Νεκρός 13χρονος που οδηγούσε ηλεκτρικό πατίνι και συγκρούστηκε με ΙΧ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr