ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανεργία, Άνεργοι, Λαθρομετανάστες, Μαρία Καραμεσίνη, Μετανάστες, ΟΑΕΔ, Προσλήψεις, Πρόσφυγες,


















































Άδεια για φόνο: Πώς η Χαμάς εκπαιδεύει χειριστές drone εντός χώρας του ΝΑΤΟ
Τραμπ: «Το Ιράν κυβερνάται από τρελούς» μετά τις εκρήξεις στο Ορμούζ
«Σκοτεινά πλοία» τα μεσάνυχτα: Πώς τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα διακινούν πετρέλαιο μέσω του Ορμούζ
Πάφος: Αλλαγή ονομασίας οδού Κεμάλ Ατατούρκ
UFO στην Ελλάδα: Τα έγγραφα του Πενταγώνου αποκαλύπτουν τρία περιστατικά στο Αιγαίο - Η δήλωση Τραμπ 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Προ των πυλών είναι 5.000 προσλήψεις ανέργων σε κέντρα υποδοχής και φιλοξενίας προσφύγων. Σύμφωνα με την διοικήτρια του ΟΑΕΔ, Μαρία Καραμεσίνη, το πρόγραμμα θα ξεκινήσει άμεσα.
Όπως ανέφερε η Μαρία Καραμεσίνη κατά τη διάρκεια συνέντευξής της στην ΕΡΤ, το πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας θα έχει 8μηνη διάρκεια. Μάλιστα, υποστήριξε ότι θα παρέχεται και επίδομα μετεγκατάστασης 200 ευρώ σε όσου χρειαστεί να εργαστούν σε διαφορετική πόλη από αυτήν που διαμένουν.
Επιπλέον, η διοικήτρια του ΟΑΕΔ αναφέρθηκε στο ανοικτό πρόγραμμα για μακροχρόνια ανέργους πάνω από 50 ετών όπου θα γίνει πρόσληψη 15.000 ανέργων.
Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε οι θέσεις εργασίας στον ιδιωτικό τομέα αυξήθηκαν κατά 117.000. Βέβαια, οι θέσεις αυτές είναι κυρίως μερικής απασχόλησης.























































