Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πρόσφυγες διαδήλωσαν στους δρόμους της Αθήνας

Πρόσφυγες διαδήλωσαν στους δρόμους της Αθήνας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Διαδήλωση στους δρόμους της Αθήνας πραγματοποίησαν το απόγευμα της Τρίτης πρόσφυγες και αλληλέγγυοι διαμαρτυρόμενοι για τα κλειστά σύνορα που τους κρατάνε στη χώρα μας και δεν τους αφήνουν να μεταβούν στις χώρες του ευρωπαϊκού επίγειου “παραδείσου”.

Μεταξύ των διαδηλωτών υπήρχαν και πολλές γυναίκες με μωρά στην αγκαλιά, αλλά και μικρά προσφυγόπουλα.

Η πορεία άρχισε από το λιμάνι του Πειραιά και όλοι μαζί έφτασαν στο Κέντρο της πρωτεύουσας, ενώ έγινε και πορεία προς τη Βουλή και τα γραφεία της ΕΕ.

«Έλληνες εργαζόμενοι και νεολαία μαζί με τους πρόσφυγες από το λιμάνι, τη Βικτώρια, το Ελληνικό διαδηλώνουμε στη Βουλή και στα γραφεία της ΕΕ», αναφερόταν, μεταξύ άλλων, στο κάλεσμα των διοργανωτών.

Οι πρόσφυγες έφτασαν μέχρι έξω από τα γραφεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης όπου έκαψαν και μια σημαία της ΕΕ.

refugees_flag_eu

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Eπέτειος δολοφονίας Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου: Οι πορείες και το σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ.

ΕΦΕΤ: Ανακαλεί σοκολατάκια Kinder από τα Lidl – Τι συστήνει στους καταναλωτές που τα αγόρασαν

Ανατ. Μεσόγειος: Η αμερικανική μετατόπιση, η αδυναμία της ΕΕ και η άνοδος των περιφερειακών ανταγωνισμών

Ανεστάλη η απεργία των ταξί – Κανονικά στους δρόμους την Παρασκευή 5/12

Euroleague: Αναβλήθηκε το παιχνίδι Ολυμπιακός-Φενέρμπαχτσε στο ΣΕΦ λόγω της κακοκαιρίας – Πότε θα γίνει ο αγώνας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr