Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τρόμος για αύξηση της βίας μετά τα έκτροπα μεταξύ προσφύγων στον Πειραιά

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Όταν λέω εγώ πως το λιμάνι εξελίχθηκε σε Ειδομένη κάτι ξέρω και ας με ειρωνεύονται», γράφει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο πρόεδρος των Γιατρών του Κόσμου, Νικήτας Κανάκης, μετά τις χθεσινοβραδινές συμπλοκές στον Πειραιά μεταξύ Αφγανών και Σύρων.

Σύμφωνα με τον κ. Κανάκη, το περιστατικό «δυστυχώς ήταν αναμενόμενο από μέρες. Γενικευμένη σύρραξη μεταξύ νεαρών Σύρων και Αφγανών. Αρκετοί τραυματίες στην κινητή μας μονάδα. Πολλά παιδιά και μανάδες που ήρθαν να κρυφτούν δίπλα μας. Εξαιρετική η στάση του λιμενικού που λειτούργησε όσο μπορούμε ειρηνευτικά. Είμαστε όλοι καλά και στη θέση μας. Ας ελπίσουμε να ηρεμήσουν τα πράγματα σιγά σιγά. Συνεχίζουμε…».

«Αν υπάρχει κάποιος αρμόδιος που τυχόν διαβάζει ας το καταλάβει. Δώστε προτεραιότητα στο λιμάνι πριν είναι αργά…», συμπλήρωσε ο ίδιος.

Ο πρόεδρος των Γιατρών του Κόσμου μίλησε το πρωί της Πέμπτης και στο Mega, εξηγώντας πως υπήρχε όλες τις προηγούμενες μέρες μεγάλη ένταση και χθες, για κάποιες «λεκτικές αντιπαραθέσεις», η συμπλοκή γενικεύτηκε.

Στη σύγκρουση, όπως εκτίμησε, συμμετείχαν πάνω από 500 άτομα και οι Αφγανοί επιτέθηκαν στους Σύρους ενώ εξέφρασε το φόβο ότι εφόσον δεν βρεθεί λύση για το λιμάνι «κατά προτεραιότητα» θα γίνονται τέτοια περιστατικά «κάθε βράδυ».

kanakis

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Οι μισοί Ουκρανοί πρόσφυγες δεν θα επιστρέψουν στην Ουκρανία

Αχαΐα: 23χρονος Αφγανός βίασε 62χρονη σε χωράφι

Ο Λίβανος από την Τρίτη 14/5 «επιστρέφει» Σύρους πρόσφυγες στη Συρία

Φρίκη στη Βραυρώνα: Βρέθηκε νεκρό νεογέννητο βρέφος σε χωματερή – Ανακρίνονται οι γονείς

Περισσότεροι από 51.000 ασυνόδευτοι ανήλικοι πρόσφυγες αγνοούνται σε όλη την Ευρώπη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr