ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οι Γιατροί του Κόσμου αποχωρούν από το Hotspot στη Χίο μετά τα επεισόδια

Οι Γιατροί του Κόσμου αποχωρούν από το Hotspot στη Χίο μετά τα επεισόδια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μετά τα επεισόδια το βράδυ της Πέμπτης στο Hot Spot της Χίου, οι Γιατροί του Κόσμου ανακοίνωσαν ότι αποχωρούν.

Στα επεισόδια που σημειώθηκαν μεταξύ Σύρων και Αφγανών καταστράφηκε ολοσχερώς το ιατρείο, ενώ ποδοπατήθηκαν τα μηχανήματα με τη ζημιά να φτάνει τα 30.000 ευρώ.

Από τα επεισόδια στη Χίο τουλάχιστον δύο άτομα μαχαιρώθηκαν ενώ αρκετοί άλλοι υπέστησαν τραύματα στο κεφάλι και σε άκρα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του politischios.gr μεμονωμένες ομάδες για άγνωστο λόγο ήρθαν σε αντιπαράθεση με αποτέλεσμα δύο άτομα να μαχαιρωθούν και να μεταφερθούν στο Νοσοκομείο ενώ πολλοί τραυματίστηκαν σοβαρά σε κεφάλι και πόδια.

Από την καταστροφική τους μανία δεν ξέφυγαν ούτε οι υποδομές του hotspot αφού έσπασαν ότι βρήκαν μπροστά τους.

Σε μία απέλπιδα προσπάθεια διακοπής των επεισοδίων και προκειμένου να αποφευχθούν επιπλέον τραυματισμοί η Αστυνομία επιχείρησε να εισέλθει στον χώρο του πρώην εργοστασίου της ΒΙ.ΑΛ. με τη χρήση χειροβομβίδων κρότου – λάμψης.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Στο ΥΠΕΞ συνάντηση Γεραπετρίτη-Χάφταρ – Τι συζήτησαν για τις σχέσεις Ελλάδας και Κυρηναϊκής (Ανατ. Λιβύη)

Χίος: 51χρονος έσφαξε τον 31χρονο ανιψιό του

Σουδανός παράνομος μετανάστης με ποινικό μητρώο αποπειράθηκε βιασμό και αφέθηκε ελεύθερος

Ελβετικό δίκτυο SRF: Ανησυχία για τους ανήλικους πρόσφυγες στην Ελλάδα

ΟΗΕ: 1,3 εκατομμύρια Σύροι επέστρεψαν στις εστίες τους το 2025

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr