Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αρνούνται να φύγουν οι πρόσφυγες από τον Πειραιά

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Αρνούνται να μετακινηθούν από το λιμάνι του Πειραιά οι μετανάστες και οι πρόσφυγες. Το πρωί έφθασαν δύο λεωφορεία με σκοπό να ξεκινήσουν ταξίδι με τελικό προορισμό το κέντρο φιλοξενίας στον Κατσικά Ιωαννίνων. Ωστόσο, έχουν επιβιβασθεί μόνο 72 άτομα.

Μεταφραστές καταβάλλουν προσπάθειες να πείσουν τον περισσότερο κόσμο να μετακινηθεί προς τα κέντρα φιλοξενίας, αλλά δεν υπάρχει, μέχρι στιγμής, ενδιαφέρον.

Ακόμη ένα πούλμαν, το οποίο βρίσκεται στην Πέτρινη Αποθήκη, παραμένει άδειο.

Πολλοί μετανάστες που έφθασαν χθες στον Κατσικά προτρέπουν τους ομοεθνείς τους να μη μετακινηθούν από το λιμάνι του Πειραιά, στο οποίο, σύμφωνα με την πρωινή καταμέτρηση, βρίσκονται 5.350 άτομα.

Στο κέντρο φιλοξενίας η κατάσταση είναι έκρυθμη καθώς οι 210 πρόσφυγες και μετανάστες που έφθασαν το βράδυ της Πέμπτης αρνούνται να μείνουν στις σκηνές.

Μάλιστα, τη νύχτα, επέστρεψαν στα λεωφορεία και έχουν προξενήσει ζημιές στα καθίσματα.

Οι τέσσερις οδηγοί των λεωφορείων αναμένεται να υποβάλουν μήνυση για καταπάτηση ιδιωτικής περιουσίας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Έλον Μασκ κατά Ευρωπαϊκής Ένωσης: «Δεν είναι δημοκρατία, αλλά τυραννική γραφειοκρατία»

Σφοδρή επίθεση Σαμαρά στην κυβέρνηση: «Δεν είναι όλα επικοινωνία – Χωρίς αγρότες, δεν υπάρχει χώρα»

Η Νότια Αφρική έπαψε να δέχεται Παλαιστίνιους [πρόσφυγες] δίχως βίζα

Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr