ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιάννης Μουζάλας, Λαθρομετανάστες, Μετανάστες, Πρόσφυγες, Τοπική Αυτοδιοίκηση, Χίος,


















































Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν - «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
ΕΦΕΤ: Ανακαλεί σοκολατάκια Kinder από τα Lidl - Τι συστήνει στους καταναλωτές που τα αγόρασαν
Η Ρωσία σχεδιάζει ευρεία επίθεση με βομβαρδιστικά, υποβρύχια και drones στην Ουκρανία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Εξώδικο στον αναπληρωτή υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα στέλνει ο δήμαρχος Χίου Μανώλης Βουρνούς, σύμφωνα με πληροφορίες του astraparis.gr.
Ο κ. Βουρνούς, επιδιώκει με το εξώδικο να εντείνει την πίεση προς την κυβέρνηση για την τήρηση των συμφωνηθέντων με την παραχώρηση του δημοτικού ακινήτου της ΒΙΑΛ, για την δημιουργία του hot spot.
Στον εξώδικο προς τον αναπληρωτή υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Γιάννη Μουζάλα ο δήμαρχος Χίου θα επισημαίνει ότι η σύμβαση δήμου Χίου – Δημοσίου προέβλεπε την δημιουργία ανοικτού κέντρο πρώτης υποδοχής και φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών και όχι κλειστό κέντρο κράτησης, όπως είναι σήμερα το hot spot.
Επιπλέον, θα θέτει ζητήματα ασφάλειας και προστασίας των κατοίκων του νησιού, καθώς και επισκευής των ζημιών που έχουν γίνει στην ΒΙΑΛ.























































