ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Η Χαμάς ήλεγχε το σύστημα ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα – Η σιωπή των ΜΚΟ
Η Ελλάδα εξετάζει την αποστολή «Μηχανικού» στη Γάζα στο πλαίσιο του σχεδίου Τραμπ
Οι Τούρκοι με ψέματα προσπαθούν να «ξορκίσουν» την κουρδική αυτονομία στη Συρία
Δικογραφία κατά αγροτών που άνοιξαν τις μπάρες στα διόδια στα Γιάννενα
Γιασάρ Γκιουλέρ: Το Ισραήλ ΔΕΝ θέλει την Τουρκία στη Γάζα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Υπό διερεύνηση από τις Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις που έχουν αναλάβει τη σίτιση των προσφύγων στον καταυλισμό της Ειδομένης, βρίσκεται το περιστατικό εντοπισμού αλλοιωμένου φαγητού, κατά τη χθεσινή σίτιση.
Το φαγητό μοιράστηκε από την PRAKSIS, ενώ την ευθύνη προμήθειάς του έχουν οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα, οι οποίοι ανέφεραν ότι πρώτη φορά διαπιστώθηκε τέτοιο πρόβλημα από την ιδιωτική εταιρία παρασκευής φαγητού στην οποία έχει ανατεθεί η προμήθεια και το θέμα θα διερευνηθεί. Να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, αν και οι πρόσφυγες διαμαρτυρήθηκαν για στομαχικές διαταραχές, εντούτοις κανείς δεν προσήλθε για παροχή πρώτων βοηθειών στα ιατρεία των ΓΧΣ.
Εντωμεταξύ, όπως ανέφερε η πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Ειδομένης Ξανθούλα Σουπλή, άγνωστοι διέρρηξαν χθες την αποθήκη της Ύπατης Αρμοστείας και αφαίρεσαν διάφορα αντικείμενα.






















































