Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Καιρός: Βροχές και σποραδικές καταιγίδες την Δευτέρα

Καιρός: Βροχές και σποραδικές καταιγίδες την Δευτέρα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Καιρός, Καταιγίδες,

Βροχές και σποραδικές καταιγίδες σε αρκετές περιοχές της χώρας με εντονότερα φαινόμενα στην Ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη και στα ανατολικά τμήματα του Αιγαίου, αλλά και σταδιακή βελτίωση του καιρού μέχρι το βράδυ σε ολόκληρη τη χώρα, περιμένουμε τη Δευτέρα 11 Απριλίου 2016.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 22 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 8 έως 24 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 9 έως 21 βαθμούς στη Δυτική και Νότια Ελλάδα, από 10 έως 24 βαθμούς στα ανατολικά ηπειρωτικά και από 12 έως 20 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου, ενώ στην Κρήτη οι μέγιστες θα είναι 2 με 3 βαθμούς υψηλότερες.

Οι άνεμοι θα πνέουν, στο Βόρειο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι, με εξαίρεση τα δυτικά πελάγη όπου θα επικρατήσουν ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις βορειοδυτικοί άνεμοι, στο Κεντρικό Αιγαίο δυτικοί μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ, και στο Νότιο Αιγαίο δυτικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις και τοπικά θυελλώδεις 8 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ.

Άστατο καιρό με πιθανότητα πρόσκαιρων σποραδικών βροχών ή καταιγίδων και από τις απογευματινές ώρες ηλιοφάνεια, περιμένουμε τη Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 24 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί μέτριοι 5 μποφόρ και στο Σαρωνικό ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6-7 μποφόρ.

Παροδικές νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής το πρωί και πολύ καλές καιρικές συνθήκες από τις μεσημεριανές ώρες και μετά, περιμένουμε τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 22 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βορειοανατολικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6-7 μποφόρ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αφρικανική Σκόνη: Γιατί «κοκκίνισε» ο ουρανός – Τι λέει το Αστεροσκοπείο

Παγώνη για σκόνη: Χρειάζεται προσοχή – Όσοι ανήκουν σε ομάδες υψηλού κινδύνου ίσως χρειαστεί να αλλάξουν τα φάρμακά τους

Ανατροπή: Τι ώρα φεύγει η αφρικανική σκόνη – Δυστυχώς… έρχεται ξανά

Από Τετάρτη 24/4 καθαρίζει η ατμόσφαιρα

Η αφρικανική σκόνη μεταφέρει σωματίδια – Τι πρέπει να κάνετε

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr