Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Νέο σκηνικό έντασης στήνεται στην Ειδομένη

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Νέο σκηνικό έντασης έχει στηθεί πάλι, για δεύτερη μέρα, στην Ειδομένη. Μετά τα άγρια επεισόδια της Κυριακής, όπου τραυματίστηκαν 300 άτομα, ενώ οι αστυνομικοί των Σκοπίων έριχναν πλαστικές σφαίρες, τη Δευτέρα επικρατεί πάλι τεταμένο κλίμα.

Μάλιστα πρόσφυγες και μετανάστες πήραν ένα βαγόνι του ΟΣΕ και το μετέφεραν μπροστά στις κλούβες των ΜΑΤ που έχουν παραταχθεί μπροστά από τον φράχτη. Ζητούν να περάσουν με το βαγόνι στα Σκόπια.

ScreenShot_20160411133118

Για το κέντρο φιλοξενίας του Σκαραμαγκά αναχώρησαν στο μεταξύ από τον Πειραιά οι πρώτοι πρόσφυγες και μετανάστες που έμεναν μέχρι σήμερα στο λιμάνι.

Έπειτα από πολυήμερες συζητήσεις και προτροπές από την κυβέρνηση, το λιμενικό και διάφορα σωματεία, να μετακινηθούν σε οργανωμένα κέντρα φιλοξενίας, οι πρώτοι μπήκαν στο λεωφορείο που ξεκίνησε από την Πύλη Ε2 με προορισμό τον Ασπρόπυργο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Σλοβακία: Ακριβότερη η βενζίνη για αλλοδαπούς οδηγούς και αυτοκίνητα με ξένες πινακίδες

Μητσοτάκης: H ΕΕ να είναι έτοιμη σε περίπτωση που δεχτεί επίθεση ευρωπαϊκό έδαφος

Νίκος Δένδιας: Η Ελλάδα πυλώνας ασφάλειας της ΕΕ από την Κύπρο έως τη Βουλγαρία – Ελληνική Ασπίδα στην Ανατολική Μεσόγειο και τα Βαλκάνια

Ποινική δίωξη σε τρεις Τούρκους για πυροβολισμούς στη Νέα Μάκρη

Φρίντριχ Μερτς: «Ο πόλεμος (κατά του Ιράν) δεν αποτελεί ζήτημα του ΝΑΤΟ» – Δεν συμμετέχουμε

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr