ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, Καιρός,


















































«Δεν θα είναι πλέον οφθαλμόν αντί οφθαλμού» - Προειδοποίηση διοικητή των Φρουρών της Επανάστασης
ΥΠΕΞ ΞΥΠΝΑ! Τζιχαντιστές στη Συρία επιτίθενται σε Ελληνορθόδοξους στη Σελεύκεια (Σκελεμπίγια)
Ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ αρνείται τις διαπραγματεύσεις: Ένταση στις σχέσεις Βανς-Νετανιάχου - Προειδοποιήσεις Τουσκ για κλιμάκωση
Ιράν: Επιθέσεις σε χαλυβουργίες σε Ισφαχάν και Χουζεστάν
Τραμπ: «Έπεται η Κούβα» - Ομιλία με αιχμές για τις στρατιωτικές επιτυχίες των ΗΠΑ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οδεύουμε ολοταχώς προς το καλοκαίρι από τον Απρίλιο. Ο καιρός τις επόμενες ημέρες θα θυμίζει έντονα Αύγουστο, με το υδράργυρο να σκαρφαλώνει ακόμα και στους 30 βαθμούς Κελσίου, θερμοκρασία που τη συναντάς σπάνια μέσα Απρίλη!
Την Πέμπτη, μάλιστα, το θερμόμετρο αναμένεται να σκαρφαλώσει ακόμα και στους 33 βαθμούς, με την ατμόσφαιρα στο κέντρο της Αθήνας να γίνεται αποπνικτική.
Ενδεικτικά η θερμοκρασία σε Αθήνα, Άργος και Λαμία θα φθάσει τους 30 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Καλαμάτα και Βόλο στους 29. Στις Σέρρες και στην Λάρισα θα αγγίξει τους 28 βαθμούς Κελσίου.
Αυτός ο μίνι καύσωνας θα έχει αρκετή υγρασία αλλά και αφρικανική σκόνη που ευνοείται από το νοτιά… Οι μετεωρολόγοι προβλέπουν ότι και η αρχή της επόμενης εβδομάδας θα είναι ζεστή.























































