ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Δημοσκόπηση Metron Analysis: Κατάρρευση της ΝΔ σε ιστορικό χαμηλό 21% - Ο Τσίπρας έως και 36%
Η Λαγκάρντ βάζει φρένο στους Ευρωπαίους για το δάνειο προς την Ουκρανία
Ο άξονας Πακιστάν-Τουρκίας: Μια νέα και επικίνδυνη ΠΥΡΗΝΙΚΗ απειλή
Το KCDK-E καλεί το τουρκικό κράτος να αναμετρηθεί με το ιστορικό των σφαγών του
Αντιστράτηγος ε.α. Καμπουρίδης: Με υποστήριξη των ΗΠΑ οι Κούρδοι (SDF) οδεύουν προς αυτονομία στη Συρία - Ήττα για την Τουρκία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε 53.661 ανέρχονται την Τετάρτη οι πρόσφυγες σε όλη τη χώρα, σύμφωνα με τα πρωινά στοιχεία του Συντονιστικού Οργάνου Διαχείρισης της Προσφυγικής Κρίσης.
Ειδικότερα, μέχρι την Τετάρτη στις 8.00 στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου καταγράφηκαν 7.150 πρόσφυγες και μετανάστες, εκ των οποίων η πλειονότητα βρίσκεται στη Λέσβο (4.078 άτομα).
Στην Αττική βρίσκονται συνολικά 14.963 πρόσφυγες και μετανάστες, εκ των οποίων οι 3.805 καταλύουν στο λιμάνι του Πειραιά.
Στην κεντρική Ελλάδα καταμετρήθηκαν 1 .958 πρόσφυγες, ενώ στη βόρεια Ελλάδα 29.250. Στον καταυλισμό της Ειδομένης οι πρόσφυγες και μετανάστες ανέρχονται σε 10.680.






















































