Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Νέα ένταση στην Ειδομένη με δακρυγόνα από τους Σκοπιανούς κατά των προσφύγων

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Με δακρυγόνα και χειροβομβίδες κρότου λάμψης «απάντησαν» οι Αρχές των Σκοπίων στην προσπάθεια μικρής ομάδας προσφύγων να ανοίξουν ένα σημείο του φράχτη που εκτείνεται στον καταυλισμό της Ειδομένης, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Αυτή την ώρα γύρω στα εκατό άτομα είναι συγκεντρωμένα δίπλα στον φράχτη και φωνάζουν συνθήματα για το άνοιγμα των συνόρων. Στο ίδιο σημείο έχουν αναπτυχθεί και δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας.

Το εν λόγω περιστατικό έρχεται μόλις τρεις μέρες μετά τα ευρείας έκτασης επεισόδια που πραγματοποιήθηκαν στην περιοχή, με την αστυνομία να προβαίνει στη χρήση χημικών και σφαιρών από καουτσούκ, προκειμένου να εμποδίσουν πρόσφυγες που επιχειρούσαν να ρίξουν τον φράχτη και να περάσουν τα σύνορα.

Παράλληλα, νωρίτερα μέσα στη μέρα, η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη μιας Γερμανίδας, μετά από ελέγχους που διενεργεί στα οχήματα που προσέρχονται στον καταυλισμό της Ειδομένης, καθώς σύμφωνα με τις αρχές είχε στην κατοχή της ένα σπρέι πιπεριού.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ανατ. Μεσόγειος: Η αμερικανική μετατόπιση, η αδυναμία της ΕΕ και η άνοδος των περιφερειακών ανταγωνισμών

Ηράκλειο: Συνελήφθη ζευγάρι για κακοποίηση των 8 παιδιών του – Η καταγγελία έγινε από το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Σέρρες: Κλούβα των ΜΑΤ παραλίγο να εμβολίσει αγρότες στον κόμβο Πετριτσίου (βίντεο)

Ντόναλντ Τραμπ: Δεν είναι εύκολη υπόθεση η λήξη του πολέμου στην Ουκρανία

Ισραηλινή Πρεσβεία στην Αθήνα: 700.000 οι Εβραίοι πρόσφυγες από τις μουσουλμανικές χώρες στο Ισραήλ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr