ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ειδομένη, Ευρωπαϊκή Ένωση, Ισπανία, Λαθρομετανάστες, Μετανάστες, Πρόσφυγες, Σκόπια, Συνθήκη Σένγκεν,


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν - «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς οδηγούνται δύο νεαροί Ισπανοί οι οποίοι συνελήφθησαν, κατηγορούμενοι για συμμετοχή στα επεισόδια που σημειώθηκαν στην ουδέτερη ζώνη Ελλάδας – Σκοπίων μπροστά στον φράχτη που υψώνεται στην περιοχή, όπου βρίσκεται ο καταυλισμός προσφύγων στην Ειδομένη.
Πρόκειται για έναν 27χρονο και έναν 28χρονο, που συνελήφθησαν κοντά στο Πολύκαστρο και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διατάραξη κοινής ειρήνης και έκθεση ελληνικού κράτους σε κίνδυνο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι συλληφθέντες αναγνωρίστηκαν από Έλληνες αστυνομικούς, οι οποίοι παρενέβησαν στην προσπάθειά τους να εκτονωθεί η ένταση.
Τα επεισόδια ξέσπασαν όταν ομάδα προσφύγων κινήθηκε προς τον φράχτη, επιχειρώντας να ξηλώσει κομμάτι του. Ακολούθησε πετροπόλεμος, με τις αρχές της ΠΓΔΜ να «απαντούν» με δακρυγόνα, χειροβομβίδες κρότου λάμψης και περιορισμένη χρήση πλαστικών σφαιρών.























































