ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σύλληψη δύο Ισπανών “αλληλέγγυων” για τα επεισόδια στην Ειδομένη

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς οδηγούνται δύο νεαροί Ισπανοί οι οποίοι συνελήφθησαν, κατηγορούμενοι για συμμετοχή στα επεισόδια που σημειώθηκαν στην ουδέτερη ζώνη Ελλάδας – Σκοπίων μπροστά στον φράχτη που υψώνεται στην περιοχή, όπου βρίσκεται ο καταυλισμός προσφύγων στην Ειδομένη.

Πρόκειται για έναν 27χρονο και έναν 28χρονο, που συνελήφθησαν κοντά στο Πολύκαστρο και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διατάραξη κοινής ειρήνης και έκθεση ελληνικού κράτους σε κίνδυνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι συλληφθέντες αναγνωρίστηκαν από Έλληνες αστυνομικούς, οι οποίοι παρενέβησαν στην προσπάθειά τους να εκτονωθεί η ένταση.

Τα επεισόδια ξέσπασαν όταν ομάδα προσφύγων κινήθηκε προς τον φράχτη, επιχειρώντας να ξηλώσει κομμάτι του. Ακολούθησε πετροπόλεμος, με τις αρχές της ΠΓΔΜ να «απαντούν» με δακρυγόνα, χειροβομβίδες κρότου λάμψης και περιορισμένη χρήση πλαστικών σφαιρών.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Σάκης Αρναούτογλου προς Ούρσουλα: «Η Μακεδονία δεν χωρά σε ασαφείς διατυπώσεις»

Ισπανία: Το συνεταιράκι του εθνοϊσλαμιστή Ερντογάν, Πέδρο Σάντσεθ, προκήρυξε πρόωρες εκλογές – Ο υποκριτής που ναυπηγεί τον τουρκικό στόλο παριστάνει τον σοσιαλιστή

Ισπανία: Μαζικές διαδηλώσεις για το στεγαστικό, μετά την απόρριψη των μέτρων Σάντσεθ

Αντώνης Σαμαράς: Σαλπίζουμε υποχώρηση με πανηγυρισμούς – Δεν είναι αυτή είναι η Ελλάδα

Ασυνάρτητος μπουρδολόγος και τζάμπα μάγκας μακεδονοκάπηλος ο Μαρινάκης

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr