ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για FIR Αθηνών, Αιγαίο Πέλαγος, Νησιά Αιγαίου, Παραβιάσεις Εθνικού Εναέριου Χώρου, Τουρκία,


















































Λύθηκε το μυστήριο με την οσμή που «έπνιξε» την Αθήνα
ΑΠΕΙΛΗ! Οι λαγοκέφαλοι «κατακτούν» τις ελληνικές θάλασσες - Επιτίθενται λουόμενους, μετατρέπουν τις θάλασσες σε υγρές ερήμους
Χανιά: Συνελήφθη ακόρεστος 34χρονος αλλοδαπός που πρόσφερε σε δύο ανήλικους χρήματα για να «πάνε» μαζί του - Την έπεσε και
Πτώση 30% στην κατανάλωση ποτών - Αιτίες; Αλκοτέστ και φτώχεια
Τραμπ: Το Ιράν κατέρριψε αμερικανικό Apache στο Ορμούζ - Η απάντηση των ΗΠΑ είναι αναπόφευκτη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι προκλητικές ενέργειες της Τουρκίας συνεχίστηκαν και την Παρασκευή, καθώς καταγράφηκαν 20 παραβιάσεις του ελληνικού εναέριου χώρου σε διάφορες περιοχές του Αιγαίου. Ωστόσο, μετά από αρκετές ημέρες, τα τουρκικά αεροσκάφη δεν πέταξαν πάνω από ελληνικά νησιά.
Πιο συγκεκριμένα, τον ελληνικό εναέριο χώρο παραβίασαν συνολικά εφτά αεροσκάφη. Τα έξι σε σχηματισμό και το ένα, τύπου CN-235, μεμονωμένα. Όπως ανακοινώθηκε, τα δύο ήταν οπλισμένα, εντούτοις δεν υπήρξαν εμπλοκές.
Τα τουρκικά αεροσκάφη που πέταξαν πάνω από το Βορειοανατολικό, κεντρικό και νοτιοδυτικό Αιγαίο, αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες. Υπήρξαν επίσης και δύο παραβάσεις του F.I.R. Αθηνών.























































