ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μία 17χρονη πρόσφυγας που διέμενε στον καταυλισμό προσφύγων του Ελληνικού έχασε την Τρίτη τη ζωή της, μετά από σύντομη νοσηλεία της στο Λαϊκό Νοσοκομείο. Η κατάσταση δείχνει να βγαίνει εκτός ελέγχου, επιβεβαιώνοντας τις αντιδράσεις των δημάρχων της περιοχής, οι οποίοι έβγαλαν κραυγή αγωνίας για τις συνθήκες που επικρατούν στο Ελληνικό, με χιλιάδες ανθρώπους να διαβιώνουν μέσα σε άκρως ακατάλληλα κτίρια και δίχως επαρκή παρακολούθηση από το ελληνικό κράτος και τις υπηρεσίες.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που παρουσίασε το Star, η 17χρονη αισθάνθηκε πριν λίγες μέρες αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο Λαϊκό Νοσοκομείο, οι γιατροί του οποίου έκριναν σκόπιμο να την κρατήσουν για νοσηλεία. Η Μαχάζ, όπως ήταν το όνομά της, δεν παρέμεινε, καθώς οι γονείς της ανέλαβαν την ευθύνη και την πήραν μαζί τους πίσω στον καταυλισμό.
Η κατάσταση της υγείας επιδεινώθηκε όταν επέστρεψε στο χώρο του παλιού αεροδρομίου και τότε οι γονείς της τη μετέφεραν εκ νέου στο Λαϊκό Νοσοκομείο, ωστόσο ήταν πλέον αργά, καθώς ο οργανισμός της 17χρονης κοπέλας ήταν εξαντλημένος. Πρόκειται για τον πρώτο θάνατο πρόσφυγα σε κέντρα φιλοξενίας ή οργανωμένη δομή, όσο μπορεί να χαρακτηρίζεται ως τέτοιος ο χώρος στο Ελληνικό.























































