ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ειδομένη, Ελληνικό, Ευρωπαϊκή Ένωση, Λαθρομετανάστες, Μετανάστες, Πειραιάς, Πρόσφυγες, Συνθήκη Σένγκεν,


















































Το TRIBUNE παρουσιάζει τη νέα φρουρά του Αλέξη Τσίπρα - Για τον λαό και την πατρίδα
Το Ιράν απείλησε Γαλλία και Βρετανία αν στείλουν πολεμικά πλοία στα Στενά του Ορμούζ - Τι απάντησαν Βρετανοί και Γάλλοι
Τραμπ: «Εντελώς απαράδεκτη» η πρόταση του Ιράν - Τι ζητά το Ιράν
«Ο στρατός θα καταρρεύσει»: Δραματική προειδοποίηση του αρχηγού του Γενικού Επιτελείου του Ισραήλ για την κρίση της επιστράτευσης
Οι προτάσεις του Ιράν προς τις ΗΠΑ σύμφωνα με το Αλ Μαγιαντίν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Συνολικά 53.978 πρόσφυγες και μετανάστες καταμετρήθηκαν στην ελληνική επικράτεια στις 8 το πρωί από το Συντονιστικό Όργανο Διαχείρισης της Προσφυγικής Κρίσης.
Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου βρίσκονται 7.645 πρόσφυγες και μετανάστες. Εξ αυτών, 4.188 καταμετρήθηκαν στη Λέσβο και 2.035 στη Χίο. Μέχρι τις 7:30 το πρωί καταγράφηκαν 176 νέες αφίξεις.
Στην Αττική βρίσκονται συνολικά 14.906 πρόσφυγες και μετανάστες. Στο λιμάνι του Πειραιά παραμένουν 3.318 και στις εγκαταστάσεις του Ελληνικού βρίσκονται 4.153 άτομα.
Στην κεντρική Ελλάδα καταμετρήθηκαν 1.989 πρόσφυγες, ενώ στη βόρεια Ελλάδα 29.291. Στον καταυλισμό της Ειδομένης οι πρόσφυγες και μετανάστες ανέρχονται σε 10.257.























































