Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οι Τούρκοι απαίτησαν από ελληνικό αλιευτικό να φύγει από τις Οινούσσες

Οι Τούρκοι απαίτησαν από ελληνικό αλιευτικό να φύγει από τις Οινούσσες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης σκάφη της τουρκικής ακτοφυλακής παρενόχλησαν αλιευτικό της χώρας μας στις Οινούσσες, εντός ελληνικών υδάτων. Όπως μετέδωσε το militair.gr, στην περιοχή έσπευσε πλωτό του Λιμενικού Σώματος, το οποίο και ζήτησε από το αλιευτικό μας να απομακρυνθεί.

Στη συνέχεια, τα σκάφη της τουρκικής ακτοφυλακής, έπειτα από την απομάκρυνση του αλιευτικού, παρενόχλησαν την κανονιοφόρο του Πολεμικού Ναυτικού Κ/Φ ΑΗΤΤΗΤΟ.

Λίγη ώρα αργότερα, στα περιστατικά προκλητικότητας των γειτόνων ήρθε να προστεθεί, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, και υπερπτήση των Τούρκων πάνω από το νησί.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν νέες κυρώσεις στο ιρανικό πετρέλαιο αμέσως μετά την ολοκλήρωση των συνομιλιών

Τουρκία: Συνελήφθησαν δύο άτομα με την κατηγορία της κατασκοπείας υπέρ του Ισραήλ

Μητσοτάκης: Με την Τουρκία έχουμε ΜΟΝΟ ΜΙΑ διαφορά – ΑΟΖ-υφαλοκρηπίδα

Στις 11/02 ο Μητσοτάκης στην Άγκυρα – Συνάντηση με Ερντογάν

Νίκος Δένδιας: Η Ελλάδα «θωρακίζεται» με ισραηλινή τεχνογνωσία – «Διαθέτουμε κοινή αντίληψη για τις προκλήσεις της περιοχής»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr