ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Οινούσσες, Παραβιάσεις Εθνικού Εναέριου Χώρου, Παραβίαση Χωρικών Υδάτων, Τουρκία,


















































WSJ: Σαουδική Αραβία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα «ένα βήμα πριν» τη σύρραξη με το Ιράν
Τραμπ: Το καθεστώς στο Ιράν έχει ήδη αλλάξει
Ιρακινές πολιτοφυλακές υποστηριζόμενες από το Ιράν πλήττουν το Κουρδιστάν: Νεκροί μαχητές Πεσμεργκά στο βόρειο Ιράκ
Η κυβέρνηση Τραμπ πλήττει ιρανικές ενεργειακές υποδομές εν μέσω μαζικής κινητοποίησης των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων
Ο Λίβανος κηρύσσει τον Ιρανό πρεσβευτή «persona non grata» και ζητά την αποχώρησή του έως την Κυριακή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε συνολικά 29 παραβιάσεις του ελληνικού εναέριου χώρου προχώρησε την Μ. Πέμπτη η τουρκική πολεμική αεροπορία, πιστή στο πρόγραμμα των προκλήσεων που ακολουθεί εδώ και χρόνια.
Αναλυτικότερα, καταγράφηκαν 5 παραβάσεις των κανόνων εναέριας κυκλοφορίας στο FIR Αθηνών, που εξελίχθηκαν σε 29 παραβιάσεις του εθνικού εναερίου χώρου στο Βορειοανατολικό, Κεντρικό και Νοτιοανατολικό Αιγαίο.
Σε όλες τα τουρκικά αεροσκάφη αναγνωρίσθηκαν και αναχαιτίσθηκαν από αντίστοιχα ελληνικά μαχητικά, ενώ σε μια περίπτωση η διαδικασία της αναχαίτισης εξελίχθηκε σε εμπλοκή, καθώς τα δύο τουρκικά αεροσκάφη έφεραν όπλα.
Σαν να μην έφταναν τα παραπάνω, την ίδια ημέρα σκάφη της τουρκικής ακτοφυλακής απομάκρυναν ελληνικό αλιευτικό από την θαλάσσια περιοχή των Οινουσσών, ενώ παρενόχλησαν και κανονιοφόρο του Πολεμικού Ναυτικού (Κ/Φ ΑΗΤΤΗΤΟΣ).























































