ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































ΝΤΡΟΠΗ! Ο Πλεύρης παραδίδει Πόντιο αγωνιστή στους Τούρκους
Τζορτζ Ντικ: Ο πρώτος Ελληνορθόδοξος Ισραηλινός διπλωμάτης (βίντεο)
Νίνα Κασιμάτη προς Θανάση Πλεύρη: Ούτε να τολμήσεις να παραδώσεις στους Τούρκους τον Πόντιο αγωνιστή Γιάννη Βασίλη Γιαϊλαλί
Συντονισμένα εναντίον Δένδια Τούρκοι ισλαμιστές και εγχώριοι ακροδεξιοί λαϊκιστές
Ισραηλινοί, Ελλαδίτες, Κύπριοι και Αμερικανοί αξιωματούχοι στην Κνέσετ ενώπιον της αυξανόμενης τουρκικής απειλής
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δεκάδες πρόσφυγες από το λιμάνι του Πειραιά μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο το βράδυ της Πέμπτης, διότι παρουσίασαν έντονη αδιαθεσία μετά την κατανάλωση του βραδινού τους γεύματος, το οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες, το είχε διανείμει ο στρατός.
Μία ώρα μετά την κατανάλωσή του, άνδρες, γυναίκες και παιδιά, παρουσίασαν συμπτώματα γαστρεντερίτιδας.
Οι εθελοντές που βρίσκονταν κοντά στους πρόσφυγες κινητοποιήθηκαν άμεσα και κάλεσαν ασθενοφόρα, τα οποία έφθασαν στο λιμάνι έπειτα από αρκετή ώρα.
Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν κατά προτεραιότητα τα παιδιά και οι έγκυες γυναίκες.
Επιπλέον, πολλοί πρόσφυγες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με αυτοκίνητα των εθελοντών και 40 από αυτούς παραμένουν ακόμη για νοσηλεία.























































