ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Χίος,


















































Τι συμβαίνει στα μάτια σε όσους έχουν κάνει το εμβόλιο της Pfizer για τον Covid-19;
Σκιάθος: Σοκ από καταγγελία 15χρονου για χρόνια σεξουαλική κακοποίηση από 17χρονο
Μήλος: «Ελικοδρόμιο» το Σαρακήνικο - Παρέμβαση εισαγγελέα για το ελικόπτερο που προσγειώθηκε
Στα Ηλύσια Πεδία ο Έλληνας Νίκος Καλογερόπουλος (βίντεο)
Ιράν: «Όχι» σε απευθείας διαπραγματεύσεις με ΗΠΑ λόγω παραβίασης της ενδιάμεσης συμφωνίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 51χρονος άνδρας το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης, από έκρηξη δυναμίτη σε αλιευτικό καταφύγιο στην περιοχή Δασκαλόπετρα στη Χίο.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η έκρηξη ήταν πολύ ισχυρή, με αποτέλεσμα ο άτυχος άντρας να διαμελιστεί. Ο θάνατος του ήταν ακαριαίος, καθώς όταν οι πρώτοι περίοικοι έσπευσαν στο σημείο ήταν ήδη νεκρός.
Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά από τις αρχές, έφερε θανάσιμα τραύματα στο χέρι και τον θώρακα ενώ από την ισχυρή έκρηξη αποκολλήθηκε τμήμα του σώματός του.
Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό για ποιο λόγο ο 51χρονος χρησιμοποίησε το δυναμίτη, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν, ότι δεν αποκλείεται να προσπαθούσε να κατασκευάσει αυτοσχέδια πυροτεχνήματα εν όψει του Πάσχα και όχι για παράνομο ψάρεμα.























































