ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Πληθώρα διασήμων στα νέα έγγραφα για την υπόθεση Επστάιν - Αποκαλυπτικές λεπτομέρειες για την ελίτ
Έγγραφα υποδηλώνουν σχέδιο του Επστάιν για τη δημιουργία «ανώτερης δεξαμενής γονιδίων» μέσω θυμάτων
Νέα αρχεία βαθαίνουν το μυστήριο γύρω από τους συνδαιτυμόνες του Τζέφρι Έπσταϊν
Ποιος είναι ο Βάαλ; Τα νέα έγγραφα για τον Έπσταϊν προκαλούν σοκ εν μέσω ισχυρισμών για «θυσίες»· «Πολύ βαθιά και
Τι δήλωσε η πρώην σύζυγος του Μπιλ Γκέιτς για τις ΣΜΝ «αποκαλύψεις Τζέφρι Επστάιν»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένας άντρας απανθρακώθηκε μέσα σε ΙΧ αυτοκίνητο, σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στις 15:15 μετά το μεσημέρι στην Αττική Οδό, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Ελευσίνα, στο ύψος του Νέου Ηρακλείου.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι πινακίδες κυκλοφορίας δείχνουν ότι το αυτοκίνητο ανήκει στη σύζυγο του εκδότη της Ακρόπολης Παναγιώτη Μαυρίκου, που πρόσφατα το όνομά του είχε εμπλακεί σε υπόθεση της δικαιοσύνης.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που έγιναν γνωστά από την αστυνομία, το ΙΧ προσέκρουσε σε τοιχίο και άρπαξε φωτιά, με αποτέλεσμα να τυλιχτεί ταχύτατα στις φλόγες.
Στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο της Πυροσβεστικής που έσβησε τη φωτιά, αλλά ήταν αργά για τον οδηγό του οχήματος, ο οποίος ανασύρθηκε απανθρακωμένος.
Προανάκριση για τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί η Τροχαία Αττικής Οδού.
Αν και στο διαδίκτυο γράφεται ότι ο απανθρακωμένος είναι ο ίδιος ο εκδότης Παναγιώτης Μαυρίκος, οι Αρχές δεν είναι ακόμη σε θέση να ταυτοποιήσουν και να ανακοινώσουν επίσημα ποιος οδηγούσε το αυτοκίνητο.























































