ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Παναγιώτης Μαυρίκος: Μήνυση για ανθρωποκτονία θα καταθέσει ο Κούγιας

Παναγιώτης Μαυρίκος: Μήνυση για ανθρωποκτονία θα καταθέσει ο Κούγιας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η οικογένεια του εκδότη Παναγιώτη Μαυρίκου αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο Πόρσε Καγιέν το μεσημέρι της Πέμπτης στην Αττική Οδό που είχε ως αποτέλεσμα να καεί ζωντανός ο εκδότης, όπως δήλωσε το πρωί της Παρασκευής ο δικηγόρος της Αλέξης Κούγιας.

Όπως είπε, εξετάζουμε όλα τα ενδεχόμενα από αυτό του ατυχήματος -αν και το αυτοκίνητο ήταν καλά συντηρημένο όπως βγήκε από το εργοστάσιο- έως την περίπτωση εγκληματικής ενέργειας, το να έγιναν, δηλαδή, όλα με εγκληματικό σχέδιο.

Ο κ. Κούγιας είπε ότι από εχθές έχει επικοινωνήσει με μια σειρά τεχνικών συμβούλων – έναν πυροσβέστη, έναν μηχανολόγο και έναν ειδικό περί των εκρήξεων.

Παράλληλα ανακοίνωσε ότι επειδή η οικογένεια θέλει πρόσβαση στη δικογραφία τα επόμενα 24ωρα -ακόμη και σήμερα αν προλάβουν- θα υποβληθεί μήνυση για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

«Αυτό δεν σημαίνει ότι το πιστεύουμε 100% αλλά είναι ο μοναδικός τρόπος να έχουμε πρόσβαση στα έγγραφα, είναι μια δικονομική κίνηση» εξήγησε ο ποινικολόγος.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αθωώθηκε ο σύζυγος της παρουσιάστριας – Δεσμεύτηκαν στο δικαστήριο ότι «το θέμα πρέπει να λυθεί με ηρεμία»

Μίλο Γιαννόπουλος: Απελάθηκε από τις ΗΠΑ ο ακροδεξιός σχολιαστής – Το «προφίλ» του

Πέθανε ο Κυριάκος Καζάκος, σε ηλικία 103 ετών, μακροβιότερο μέλος της ΕΣΗΕΑ και του ΕΔΟΕΑΠ

Συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία ο σύζυγος γνωστής τηλεοπτικής δημοσιογράφου

Το Κατάρ διοχετεύει εκατομμύρια για να διαμορφώσει τις απόψεις των νεαρών Αμερικανών για το Ισραήλ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr