Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μαυρίκος: Τι είδαν οι αστυνομικοί στα βίντεο της Αττικής Οδού

Μαυρίκος: Τι είδαν οι αστυνομικοί στα βίντεο της Αττικής Οδού
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Φρίκη προκαλούν οι λεπτομέρειες για τον τραγικό θάνατο του Παναγιώτη Μαυρίκου μέσα στο αυτοκίνητό του στην Αττική οδό.

Στα χέρια των αστυνομικών αρχών βρίσκονται τα βίντεο από τις κάμερες διαχείρησης κυκλοφορίας. Σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές, τα βίντεο έχουν μπει στο μικροσκόπιο των Αρχών. Από την τεχνική επεξεργασία τους στο βίντεο φαίνεται ο Μαυρίκος να προσπαθεί να ανοίξει την πόρτα του οδηγού χωρίς αποτέλεσμα, στη συνέχεια να επιχειρεί να ανοίξει του συνοδηγού για τουλάχιστον 10 δευτερόλεπτα χωρίς και πάλι να καταφέρει να βγει με αποτέλεσμα να γίνει παρανάλωμα του πυρός.

Από στιγμή σε στιγμή αναμένονται και τα πρώτα αποτελέσματα εξέτασης του DNA, προκειμένου να διαπιστωθεί 100% ότι πρόκειται για τον γνωστό εκδότη της εφημερίδας Ακρόπολη.

Παράλληλα, στο μικροσκόπιο των Αρχών έχει μπει και το καμμένο τζιπ του Μαυρίκου, ώστε να διαπιστωθεί κατά πόσο το τραγικό συμβάν προήλθε από τεχνική βλάβη ή εμπρηστικό μηχανισμό.

Σύμφωνα με τον Αλέξη Κούγια, ο Παναγιώτης Μαυρίκος, βρισκόταν πριν σε επαγγελματικό ραντεβού. Οι αρχές εξετάζουν το χρονικό διάστημα που έμεινε αφύλακτο το τζιπ, παρκαρισμένο σε δρόμο του Αμαρουσίου. Εξετάζεται το ενδεχόμενο να έχει πλησιάσει κάποιος το αμάξι, ώστε αν διαπιστωθεί αν υπήρξε δολιοφθορά που οδήγησε στην ανάφλεξη. Οι απαντήσεις θα δοθούν αν εντοπιστεί σε πιο σημείο είχε παρκάρει ακριβώς ο Παναγιώτης Μαυρίκος, το SUV.

Μήνυση για ανθρωποκτονία από πρόθεση θα υποβάλει η οικογένεια Μαυρίκου για τον τραγικό θάνατο του εκδότη στην Αττική Οδό. Μιλώντας στο πρωϊνό του Αnt1 ο δικηγόρος της οικογένειας Αλέξης Κούγιας είπε ότι η οικογένεια αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Δολοφονία Λυγγερίδη: Στη φυλακή 3 κατηγορούμενοι για ναρκωτικά

Δημοτικός σύμβουλος χτύπησε αντιδήμαρχο έξω από το Ειρηνοδικείο

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Έκθεση-κόλαφος για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ελλάδα – Οι δικαιολογίες της κυβέρνησης και το «καρφί» Κασσελάκη

Δολοφονία Λυγγερίδη: Εγκληματική οργάνωση με 158 μέλη πίσω από την επίθεση στον αστυνομικό – 60 συλλήψεις

Πέθανε ο παλαίμαχος δημοσιογράφος Νίκος Μπαβέλλας σε ηλικία 89 ετών

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr