Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βρέθηκε πρόβλημα στην Πόρσε του Μαυρίκου

Βρέθηκε πρόβλημα στην Πόρσε του Μαυρίκου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ένα σημαντικό εύρημα στο κατεστραμμένο αυτοκίνητο του εκδότη Παναγιώτη Μαυρίκου, το οποίο φαίνεται να εξηγεί πλήρως την «καταστροφική» πορεία του στην Αττική Οδό και τη μοιραία εκδήλωση της πυρκαϊάς την περασμένη Πέμπτη φέρεται να έχουν εντοπίσει τις τελευταίες ώρες οι πραγματογνώμονες που ασχολούνται με την υπόθεση.

Σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες και όπως γράφει Το Βήμα, πρόκειται για σοβαρό πρόβλημα, μηχανολογικού τύπου, η ανάλυση του οποίου σχεδόν αποκλείει την περίπτωση δολιοφθοράς στο όχημα του 42χρονου εκδότη, χωρίς όμως να δίνεται οποιαδήποτε άλλη λεπτομέρεια.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα το πρόβλημα αυτό ίσως σχετίζεται με επισκευές στο τζιπ του εκδότη προ μερικών μηνών ή με άλλες εργασίες και ζητήματα λειτουργίας του οχήματος. Η φωτιά εμφανίζεται δε ως «παράγωγο» του σημαντικού αυτού τεχνικού προβλήματος που οδήγησε και στη διαρροή καυσίμων και λαδιών του ΙΧ. Αστυνομικοί υποστηρίζουν ότι «πολύ σύντομα θα έχουμε πλήρεις απαντήσεις για ό,τι συνεβη στην Αττική Οδό».

Μέχρι στιγμής από την ανάλυση του τεχνικού συμβούλου της οικογένειας του Π. Μαυρίκου, ειδικού πραγματογνώμονα κ. Γιώργου Ραυτογιάννη, διαπιστώθηκε ότι στα τελευταία περίπου 360 μέτρα της πορείας του τζιπ υπήρξαν πέντε-έξι χτυπήματα του οχήματος στο τσιμεντένιο διαχωριστικό κιγκλίδωμα, ενώ από το ΙΧ έπεφταν λόγω των προσκρούσεων και του τεχνικού προβλήματος που παρουσίαζε ορισμένα εξαρτήματα.

Ο κ. Ραυτογιάννης εντόπισε ακόμη στο οδόστρωμα μικρά καπάκια, αγνώστου προέλευσης, τα οποία όμως διαπιστώθηκε εργαστηριακά ότι δεν έχουν σχέση με το όχημα. Στην έρευνα συμμετέχουν ακόμη ο τεχνικός σύμβουλος της ΕΛ.ΑΣ. κ. Επαμεινώνδας Μπούρας αλλά και της Πυροσβεστικής κ. Αναστάσιος Δέδες.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μάνα Μαυρίκου: Σκέφτομαι να βάλω τον Θοδωρή στο αυτοκίνητο και να πέσω στη θάλασσα

Η αποκάλυψη για τη μάνα του Μαυρίκου που έκανε βουτιά θανάτου στη Δραπετσώνα

Νεκροί στο Νέο Μώλο Δραπετσώνας η μάνα και ο αδερφός του Παναγιώτη Μαυρίκου

Σκάνδαλο Novartis: Πάρτι μίζας με «πλυντήριο» ανύπαρκτα ΜΜΕ

Βόμβα: Και τρίτος νεκρός στην υπόθεση Novartis – Κάηκε ζωντανός όπως ο Μαυρίκος

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr