ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Ελληνοϊσραηλινή ταξιαρχία 2.500 στρατιωτών για την ειρήνη και την ασφάλεια στην Ανατ. Μεσόγειο
Οι Ισραηλινοί πύραυλοι στην ελληνική Άμυνα «τρελαίνουν» τους νεο-οθωμανούς ιμπεριαλιστές
Τουρκικό δημοσίευμα: Το Ισραήλ χρησιμοποιεί την Κύπρο ως «αεροπλανοφόρο» σε μια περιφερειακή συμμαχία κατά της Τουρκίας
Το «γεωλογικό παράδοξο» των Βερμούδων: Μια αθέατη «σχεδία» κάτω από τον Ωκεανό
Δημοσκόπηση Metron Analysis: Κατάρρευση της ΝΔ σε ιστορικό χαμηλό 21% - Ο Τσίπρας έως και 36%
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αναστάτωση στην πόλη των Χανίων προκάλεσε τα ξημερώματα ένας 26χρονος Αμερικανός στρατιωτικός που υπηρετεί στο αεροπλανοφόρο Τρούμαν.
Ο 26χρονος βγήκε μεθυσμένος από ένα μπαρ στις 3:00 και μπήκε σε ένα ταξί που ήταν παρκαρισμένο σε πιάτσα. Έβαλε μπρος στο όχημα και έφυγε, ενώ τραυμάτισε ελαφρά τον οδηγό που προσπάθησε να τον εμποδίσει.
Άμεσα ενημερώθηκε η αστυνομία που στις 4.30 εντόπισε τον ίδιο και το όχημα που είχε πέσει σε χαντάκι στην περιοχή της Αγιάς.
Ο Αμερικανός οδηγήθηκε στο νοσοκομείο της πόλης προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, ενώ για το συμβάν ενημερώθηκαν και οι στρατιωτικές Αρχές της αμερικανικής βάσης.






















































