ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βγήκε από την εντατική η Μαριέττα Γιαννάκου

Βγήκε από την εντατική η Μαριέττα Γιαννάκου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μετά από εβδομάδες αγωνίας η κ. Μαριέττα Γιαννάκου βγήκε νικήτρια από την ΜΕΘ του Κοργιαλένειου -Μπενάκειου (Ερυθρός) και εδώ και δύο ημέρες νοσηλεύεται σε κανονικό θάλαμο.

Η πλήρης ανάρρωση θα χρειαστεί ακόμα αρκετές ημέρες αλλά τα δύσκολα πέρασαν και η αγαπητή σε όλους κ. Γιαννάκου θα επιστρέψει μέσα στον Ιούλιο στο σπίτι και στην αγκαλιά των αγαπημένων της προσώπων.

Γερή κράση και δυνατό ψυχισμό

Η κατάσταση που αντιμετώπισε ήταν πολύ σοβαρή και μάλιστα “κάθισε” πάνω σε ένα υπόβαθρο πολύχρονης μάχης με τον σακχαρώδη διαβήτη που δεν βοηθά καθόλου.

Αλλά παρά τις προβλέψεις -που με τυπικούς ιατρικούς όρους- ήταν δυσμενείς, απέδειξε για άλλη μια φορά ότι έχει γερή κράση και ένα δυνατό ψυχισμό που την βοηθά ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες να επιβιώνει.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Δημοσκόπηση στη Θεσσαλία: ΝΔ 24,1% – ΕΛΑΣ 16,2% – ΠΑΣΟΚ 11%

Ο Αλ. Τσίπρας έριξε το γάντι στον Μητσοτάκη: Συκοφάντη! Μίλα με «ονόματα και διευθύνσεις τώρα»

Αντ. Σαμαράς: «Όσο λοιπόν κι αν προσπαθεί ο κ. Μητσοτάκης να ταΐσει, δήθεν, τον κόσμο με “πίτσες” και “χωριάτικα”, ο ελληνικός λαός γνωρίζει, κρίνει και συγκρίνει…»

Δημοσκόπηση ALCO: Kαταρρέει στο 23,4% η ΝΔ – 4 στους 10 δεν έχουν 500 ευρώ στην άκρη

Τέλος με απειλές ο Μπεκίρης από το γραφείο Μητσοτάκη στη Βουλή: «Θα τα πούμε στα δικαστήρια»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr