ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Λαθρομετανάστες, Μετανάστες, Περιφέρεια Αττικής, Πρόσφυγες, Ρένα Δούρου, Φυλακές,


















































«Δεν θα είναι πλέον οφθαλμόν αντί οφθαλμού» - Προειδοποίηση διοικητή των Φρουρών της Επανάστασης
ΥΠΕΞ ΞΥΠΝΑ! Τζιχαντιστές στη Συρία επιτίθενται σε Ελληνορθόδοξους στη Σελεύκεια (Σκελεμπίγια)
Ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ αρνείται τις διαπραγματεύσεις: Ένταση στις σχέσεις Βανς-Νετανιάχου - Προειδοποιήσεις Τουσκ για κλιμάκωση
Ιράν: Επιθέσεις σε χαλυβουργίες σε Ισφαχάν και Χουζεστάν
Τραμπ: «Έπεται η Κούβα» - Ομιλία με αιχμές για τις στρατιωτικές επιτυχίες των ΗΠΑ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μια νέα παρτίδα στρωμάτων και παπλωμάτων αποστέλλει στο Κέντρο Διαχείρισης, Αποθήκευσης και Εφοδιασμού Ειδών Πρώτης Ανάγκης των Σημείων Διαμονής Προσφύγων της Περιφέρειας Αττικής, στο Ολυμπιακό Συγκρότημα Φαλήρου.
Τα εν λόγω είδη διατίθενται από ναυτιλιακή εταιρεία για να εξοπλιστούν Δομές Φιλοξενίας Προσφύγων αλλά και για την κάλυψη αναγκών των σωφρονιστικών καταστήματων.
Πρόκειται για 570 στρώματα και 120 παπλώματα, προερχόμενα από κρουαζιερόπλοια τα οποία με τα 400 στρώματα που διατέθηκαν πρόσφατα ανεβάζουν τον αριθμό τους στα 970.
Σημειώνεται ότι το πρόγραμμα ξεκίνησε πέρυσι με πρωτοβουλία του αντιπεριφερειάρχη Πειραιά Γιώργου Γαβρίλη ο οποίος ενημέρωσε σχετικά τους φορείς ναυτιλιακών εταιρειών και ξενοδοχείων.























































