ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η Πνινάτ Γιανάι νέα πρεσβευτής του Ισραήλ στην Ελλάδα - Ποια είναι!
UFO πάνω από την Ευρώπη: Οι Βρυξέλλες στρέφουν το βλέμμα στον ουρανό - Οι μαρτυρίες από Ελλάδα και Κύπρο
Στα χρόνια του φοβικού Μητσοτάκη οι Τούρκοι ζητάνε μέχρι και τη Μύκονο! Εθνική ταπείνωση
Ο Σαμαράς «ξεσκίζει» τα «ήρεμα νερά» του Μητσοτάκη: «Διεθνές ξέπλυμα της Τουρκίας, με "Φιλίες" και κατευνασμούς»
Νετανιάχου σε Κούσνερ: «Συναντηθήκατε με τους αρχιτέκτονες της χειρότερης σφαγής του εβραϊκού λαού από το Ολοκαύτωμα»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σοκαριστική έως εγκληματική αδιαφορία έδειξε ένα νεαρό ζευγάρι Γάλλων τουριστών που, άγνωστο γιατί, άφησαν το τριών ή τεσσάρων ετών παιδάκι τους μέσα στο αυτοκίνητο που είχαν νοικιάσει και έφυγαν….
Όπως αναφέρει το Zarpanews.gr, για το παιδάκι μέσα στο όχημα που χτυπούσε ανελέητα ο ήλιος ενημερώθηκαν οι αστυνομικές αρχές των Χανίων με αποτέλεσμα να βρεθούν στο σημείο δύο μοτοσικλετιστές της ΕΛ.ΑΣ.
Τελικά οι δύο γονείς επέστρεψαν στον τόπο που είχαν σταθμεύσει το όχημα, αφού όμως κλειδαράς είχε ανοίξει τις πόρτες. Το παιδί πάντως είχε παραμείνει κλειδωμένο στο αυτοκίνητο για μισή ώρα περίπου.
Οι γονείς οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων.























































