ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία,


















































Πολιτικός σεισμός στην Τεχεράνη: Βουλευτής διάβασε στον «αέρα» άκρως απόρρητες επιστολές του Χαμενεΐ και τον «έκοψαν» άμεσα
Λίβανος: Χάσμα μεταξύ της ηγεσίας του Ισραήλ και των στρατιωτών στο μέτωπο για τους περιορισμούς εμπλοκής
Τα «ξύλινα τείχη» Ελλάδας-Ισραήλ φυλάνε την Ανατ. Μεσόγειο - Ο νεο-οθωμανισμός θα βυθιστεί στις θάλασσές μας!
Δημοσκόπηση-σοκ στο Ισραήλ: «Νικητής του πολέμου το Ιράν»
Οι Ιρανοί αποχώρησαν από τις διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ και απαιτούν επίσημη συγγνώμη του Ντόναλντ Τραμπ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τη διοικητική διερεύνηση υπόθεσης θανάσιμου τραυματισμού ενός Αλβανού, μετά από πτώση του από το δεύτερο όροφο του Τμήματος Ασφάλειας Πατησίων στις 3-8-2016 διέταξε το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, με αφορμή σχετικά δημοσιεύματα σε αλβανικά ΜΜΕ.
Σύμφωνα με το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών διενεργήθηκε προανάκριση, το υλικό της οποίας υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών στις 11-08-2016, αναμενομένης της ιατροδικαστικής έκθεσης.
Παράλληλα, η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών στις 4-08-2016 απέστειλε έγγραφο στην Πρεσβεία της Αλβανίας για το περιστατικό, προκειμένου να αναζητηθούν και να ενημερωθούν οι συγγενείς του θανόντος.























































